Haberler

    2019 Kia Soul Kamuflajlı Yakalandı

    2019 Kia Soul kameralara yakalanmaktan kaçamadı.

    2019 Kia Soul kameralara yakalanmaktan kaçamadı. Model tasarımda önemli değişim sinyalleri veriyor. Bu sayede otomobil hem tasarım hem de performans anlamında daha iddialı hale gelecek.

    Neler değişebilir?

    Otomobilin tasarımına baktığımızda ön bölümde köklü bir değişim bekleniyor. Motor kaputu, tamponlar ve aydınlatma grubunda da önemli değişimler bekleniyor. LED gündüz aydınlatmaları da ön bölümde kullanılacak olan değişimlerden. Arka bölüme baktığımızda eski versiyona benzer bir stop grubu modelde yer alacak. Ancak teknoloji anlamında değişimlere uğraması şart. Bagaj kapağı tasarımı da elden geçirilecek detaylardan.

    Motor seçenekleri olarak neler sunulacak?

    Kia ABD pazarı için 2.0 litrelik 147 HP güç ve 178 Nm tork üreten motoru sunacak. Ayrıca 1.6 litrelik turboşarjlı bir motorunda müşterilere sunulması gündemde. Bu ünite 175 HP güç ve 264 Nm tork değeri sunabilecek. Modelde dört tekerlekten çekiş sistemi de sunulabilir.

    The post 2019 Kia Soul kamuflajlı yakalandı appeared first on Carmedya.

    Kaynak: Carmedya.com / Ekonomi

    Kia HP Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title