Haberler

Ekonomi Dersi Verdi!

Seray Sever, Busıness Channel'da Türkiye Ekonomisi'ni ve Seçimleri Değerlendirdi

SERAY SEVER, BUSINESS CHANNEL'DA TÜRKİYE EKONOMİSİ'Nİ VE SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

BUSINESS CHANNEL ekranındaki "Piyasalar Konuşuyor" programında Demet Karal'ın canlı yayın konuğu olan Sever, ekonomideki iyileşmenin halka yansımadığını ve vahşi kapitalizm dünyasında yaşandığını ifade etti.

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Seray Sever, ekonomideki gelişmelere değinirken; "şu anda vahşi, kapitalizmin olduğu bir dünyadayız " dedi ve konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Dünyada insanların büyük bir çoğunluğu yoksulluk içinde yaşıyor ve refahtan pay alamıyor. Türkiye'de ekonomik göstergeler iyi, enflasyon düştü ve sürekli büyüme görülüyor. Bunlar güzel ama halka yansıyan bir şey yok!"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik bir haber üzerine: "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan iyi bir başbakan. Cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer de. Zaten ortada muhalefet yok. Cumhurbaşkanı insanlara güven hissettiriyor. Başbakan çok güzel işler yapıyor. Şu an benim AK partiye güvenim var ve içim rahat. Ben sabah kalkınca Dolar ne olmuş, Euro nedir ilk bunlara bakıyorum" diyerek görüşlerini açıkladı.

Markalaşma kousunun da ele alındığı programda Seray Sever, kendisinin bir marka olduğunu söyledi ve "samimi ve dürüst bir insan" olarak markalaştığını dile getirdi. Ekranın anahtarı olarak gördüğü bu durumu değerlendirirken şunları söyledi: "Bugüne kadar çok bilinçli değildim. 6-7 aydır bir yaşam koçu ile çalışıyorum. Ben kendi adıma bir marka yarattığımı düşünüyorum ama bunu doğru yansıtmadığım ortaya çıktı. Seray Sever samimi ve güvenilir bir marka. Bu da benim ekran anahtarım."

Parasını gayrimenkul yatırımlarına kullandığını da anlatan sanatçı: "Ben gayrimenkulcüyüm. Şimdi kira şartlarıyla da ev sahibi olabiliyorlar ama insanlar yaşam sıkıntısı çekiyor. Bir de ekmeğin fiyatını bilmeyen bir gurup var. Halkı daha fazla mağdur etmemek gerektiğini düşünüyorum…" dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title