Haberler

Çin, dünyanın ilk çift koltuklu savaş uçağını geliştirdi! İkinci pilot elektronik ekipmanı ve silahı idare edecek

Güncelleme:

Çin'de dünyanın ilk çift koltuklu 5. nesil savaş uçağı geliştirildi. The Military Watch isimli dergi J-20 jetinin çift koltuklu modifikasyonunun görüntülerini servis ederken, şu ana kadar yalnızca bir tane üretilen uçakta bulunacak ikinci pilotun elektronik ekipmanı ve silahı idare edeceği aktarıldı.

The Military Watch dergisinin yayınladığı iki karede, gizlilik dolayısıyla, üzerinde Çin Hava Kuvvetleri renklerinin olmadığı J-20 jeti görülüyor.

Çin dünyanın ilk çift koltuklu savaş uçağını geliştirdi! İkinci pilot elektronik ekipmanı ve silahı idare edecek

İKİ PİLOT SIĞABİLİYOR

Şu ana kadar sadece bir tane üretilen uçak (bilindiği kadarıyla), iki pilotun sığabildiği büyütülmüş kabine sahip. Haberde, uçağın yer testi aşamasında bulunduğu ifade edildi.

Çin dünyanın ilk çift koltuklu savaş uçağını geliştirdi! İkinci pilot elektronik ekipmanı ve silahı idare edecek

İKİNCİ PİLOT SİLAHI İDARE EDECEK

Çift koltuklu savaş uçağının, J-20'nin taarruz ve elektronik harp versiyonlarını geliştirme fırsatını vereceği belirtilen haberde, ikinci pilotun elektronik ekipmanı ve silahı idare edeceği aktarıldı. Bu aracın ayrıca, 5'inci nesil savaş uçağı eğitimini de hızlandıracağı kaydedildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Yusuf İNANICI:

bizimkilerde amerikanın kapısında F16 F35 beklesin. Hava savunma sistemi rusyadan, uçaklar amerikadan, tanklar almanyadan, e geriye ne kaldı ?

51
52
yanıtYanıtla
AyşeNur Çevik:

Ozaman git üret aselsan orda

yanıt25
yanıt30
Sanane Adımdan :

fabrikaları kapattırmasalardı zamanında emın ol bızde yapıyoduk

yanıt13
yanıt7
Yusuf İNANICI:

iyi ki kapamışlar fabrikaları yoksa emin ol onları da satarlardı ;)

yanıt15
yanıt2
ERKAN :

benim anlamadığım 2.pilot koymak çok mu zormuş ta şimdiye kadar kimse koyamamış çin yapmış ve korkunç olmuş . yani isteseler f16 ları ya f35 leri 2 pilotlu yapamazlar mıydı. biraz abartı bi haber

86
12
yanıtYanıtla
Ilham Babacanov:

Iki pilotlu uçak çok masrafli pilotu korumali pilot uçun yine boş yer ayirmali

yanıt0
yanıt1
ERKAN :

ILHAM BABACANOV tamamda dünyaya korku salacak kadar tehlikeliyse bu uçak şimdiye kadar masraf yüzünden mi yapılmadı yani. adamlar uzaya gidiyor da 2 koltuklu uçağı eni mi yapıyor. dediğim gibi çok abartı

yanıt15
yanıt1
ERKAN :

benim tahminim uçağı kullananla 2 .pilot iyi senkronize olamadığından gerek duyulmamıştır şimdiye kadar. pilot olanın hamlesi ateş edecekle aynı anda senkron olamazsa ıskalarlar

yanıt17
yanıt3
tarafsızgörüş:

İstediğinizi yapın. Her zaman bir üst sınıfını yapacak biri çıkar.

11
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title