Haberler

Apple CEO'su Tim Cook İstanbul paylaşımı yaptı, Elon Musk dalga geçti

Güncelleme:

Apple CEO'su Tim Cook'un İstanbul Bağdat Caddesi'nde hizmete açılan Apple mağazası için Twitter'dan yaptığı paylaşımına Tesla CEO'su Elon Musk'tan dikkat çeken bir yanıt geldi. Musk, Cook'un tweetinin altına Apple'da 199 liraya satılan parlatma bezini kastederek, "Gelin, Apple bezini görün" dedi.

Apple CEO'su Tim Cook, Twitter hesabından İstanbul Bağdat Caddesi'nde açılan yeni Apple mağazasıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Tim Cook, paylaşımında "İstanbul'daki yeni güzel mağazamız Apple Bağdat Caddesi ile tanışın. Bu canlı topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz ve müşterileri bu muhteşem yeni alana davet etmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

"GELİN APPLE BEZİNİ GÖRÜN"

Cook'un bu paylaşımına kısa süre içerinde binlerce beğeni ve yanıt geldi. İçlerinden biri de Tesla CEO'su Elon Musk'ın Tim Cook'a verdiği yanıttı. Tim Cook'a dikkat çeken bir tepki gösteren Tesla CEO'su Elon Musk, Apple'ın 199 liralık ekran temizleme bezini kastederek "Gelin, Apple bezini görün" ifadelerini kullandı.

Apple CEO'su Tim Cook'un Bağdat Caddesi paylaşımına Elon Musk'tan şaşırtan 'bezli' tepki

PARLATMA BEZİ TAM 199 LİRA

Apple, cihazlarının ekranlarını temizlemek için tasarlanmış bir mikrofiber parlatma bezini 19 dolar yani 199 TL karşılığında piyasaya sürmüştü.

Apple CEO'su Tim Cook'un Bağdat Caddesi paylaşımına Elon Musk'tan şaşırtan 'bezli' tepki

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Tesla Motors Elon Musk Tim Cook Apple Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (4)

Emir Has:

Bu bezin 19 dolar olması normal, asıl anormal olan 19 doların karşılığının bizim paramızla 199 lira olması.

80
40
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Adam asıl bizimle dalga geçmiş taharet bezine benzer bir bezi, 19 US Dolar'a ancak Türkiye de satabilirsiniz demiş

73
15
yanıtYanıtla
sivri :

iphone keriz telefonu zaten insan aynı işlevselliğele sahip hatta daha düşük işlevselliğe sahip bir telefona neden 10 kat daha fazla para verir ki durum bu kadar net kerizler kerizliğe devam ettiği sürece beze 199 da verir

11
5
yanıtYanıtla
Ali Ali:

Şimdi 19$ a bir ekran bezine mi yanayım, 19$ 'ın 199 TL ettiginemi yanayım, 2 zenginin bir birine laf sokarken canım ülkemin kucumsenmesinemi yanayim ,yoksa sabah sabah bu haberi okuyup moralimin yerle bir olduğuna mı yanayım bilemedim ....

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title