Haberler

Ekinci, Yetim Çocukları Ziyaret Etti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, On İkiler Mahallesinde bulunan Suriyeli yetim çocukların kaldığı ve eğitim gördüğü yuvayı ziyaret etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, On İkiler Mahallesinde bulunan Suriyeli yetim çocukların kaldığı ve eğitim gördüğü yuvayı ziyaret etti. Ekinci, "Ülke olarak Ensar görevini en iyi şekilde yapıyoruz" dedi.

Ekinci, On İkiler mahallesinde 5 katlı bir binada 250 yetim çocuğun kaldığı yuvayı ziyaret etti. Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte eğitim tesisini ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir süre yetkililerle görüştü. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Ekinci, çeşitli hediyeler de verdi. Eğitim yuvasını ziyaretinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa olarak Ensar görevini yerine getirdiklerini söyledi. Ekinci, "Suriye'de yaşanan olaylardan dolayı ülke olarak Ensar görevini en iyi şekilde yerine getirdik. İlimizde 600 bine yakın Suriyeli var. Tabi kalanlar arasında çocukların yoğunlukta olduğunu biliyoruz. Bunların eğitimi konusunda da her zaman bir şeyler ifade edilmişti. Önemli olan bunu hayata geçirebilmekti. İşte bunun en güzel örneği ilçemizde bulunan On İkiler mahallesindeki eğitim yuvası. Hayırseverler tarafından adeta Suriyeli çocuklara adanmış bir eğitim tesisi. Özellikle de yetim çocuklar var ve bunların 50 tanesi yatılı 200 tanesi de taşımalı olarak eğitim alıyor. Bu eğitim sayesinde manevi duyguları yüksek gençlik yetiştirmek çok önemli. Biz yerel yöneticilere düşen görev de onlara destek vermektir. Bu vesile ile buraya emek veren herkese çok çok teşekkür ederim" dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi ağırladıkları için mutlu olduklarını belirten eğitim tesisi yetkilileri de," Allah hayırseverlerden razı olsun. Burada 250 yetim çocuğumuz eğitim görüyor. Bunların tüm ihtiyaçları hayırseverler tarafından gideriliyor. Bizim yetkililerden beklediğimiz çocuklarımıza sevgi göstermeleridir. Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'yi davet ettik, icabet etti, geldi. Allah başkanımızdan razı olsun" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Ekinci Şanlıurfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title