Haberler

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi'nde Öğrencilere Karneler Verildi

Güncelleme:

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi'nde 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi'nin sona ermesiyle eğitim gören öğrencilere karneleri verildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 'Akademimizde eğitim gören özel öğrencilerimizin bizdeki yeri bambaşka' dedi.

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi'nde 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi'nin sona ermesiyle eğitim gören öğrencilere karneleri verildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Akademimizde eğitim gören özel öğrencilerimizin bizdeki yeri bambaşka" dedi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Engelsiz Yaşam Akademisi'nde eğitim gören özel öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendi. Eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte gerçekleştirilen programda, 20 farklı atölyede eğitim gören 206 özel öğrenciye karneleri öğretmenleri tarafından verildi. Özel bireylerin aileleri de etkinliğe katılarak çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Karne töreni sonrasında özel bireyler ve aileleri ile öğretmenler toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

"YÜZLERİNDEKİ TEBESSÜM BİZLERİ MUTLU EDİYOR"

Özel öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Doğan, "Özel bireylerimizin yaptığı her işe, içinde bulundukları her ortama, yüzlerindeki tebessüme ve hayatlarını kolaylaştırmaya her zaman büyük önem veriyoruz. Akademimizdeki özel bireyler bir yıl boyunca birbirinden farklı mesleki atölyelerde eğitim gördü. Eğitimle birlikte birçok etkinlik gerçekleştirilerek sosyalleşme imkanı da buldular. Yaşam Akademimizde, her bir öğrencimizin bireysel potansiyelini ortaya çıkararak onları desteklemeye ve hayata en iyi şekilde hazırlıyoruz. Bir yılın ardından akademimizdeki özel bireylerimize karneleri takdim edildi. Bu karneler, her bir öğrencimizin özgüvenini, azmini ve dayanışma duygusunu yansıtıyor. Karne törenine katılarak evlatlarını yalnız bırakmayan özel bireylerimizin kıymetli ailelerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Eğitim

Merkezefendi Şeniz Doğan Belediye Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title