Haberler

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Akreditasyon Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü, öğrencilere daha kaliteli bir eğitim vermek amacıyla akreditasyon çalışmalarını sürdürüyor. Turizm Eğitimi ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) ekibi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret ederek gelişmeleri değerlendirdi.

Öğrencilere daha kaliteli bir eğitim verilmesi amacıyla fakülte ve bölümlerin akredite işlemlerine devam eden Atatürk Üniversitesinde, Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümünün akreditasyon çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümünün akredite olması için girişimlerde bulunan Turizm Fakültesi çalışmalarını sürdürürken, Turizm Eğitimi ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) ekibi ise gelişmeleri değerlendirmek üzere Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı ziyaret etti.

Fakülteye saha ziyaretinde bulunarak fakültenin iç ve dış paydaşları ile birtakım görüşmeler gerçekleştiren TURAK ekibi, hazırlamış oldukları çıkış bildirisini sunmak için Rektör Çomaklı ile bir araya geldi.

TURAK ekibine refakat eden Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökalp Nuri Selçuk, Turizm İşletmeciliği Bölümünün akredite olması için yürütülen çalışmalardan bahsederek, fakülte ve bölümün verdiği eğitimin kalitesini göstermek için akreditenin önemli olduğunu belirterek bu konuda Rektör Çomaklı'nın önemli desteklerinin olduğunu söyledi.

Yükseköğretim kurumlarının yüksek standartlarını garanti etmeleri ve sürekli geliştirerek kaliteyi arttırmaları açısından akreditenin mühim olduğuna değinen Rektör Çomaklı, ayrıca öğrencilere de yüksek lisans müracaatlarında, yurtdışı başvurularında ve öğrenci değişim programlarında avantaj sağladığını aktardı.

Atatürk Üniversitesinde birçok fakülte, birim ve programın resmi kurumlar tarafında akredite edildiğini ve bu sayının artması için çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini dile getiren Prof. Dr. Çomaklı, üniversite çapında akredite başvurusunda olan birçok bölümün sırada olduğunu belirterek yakın zamanda onların da akredite edileceğine inandığını sözlerine ekledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eğitim

Atatürk Üniversitesi Ömer Çomaklı Ömer Turizm Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title