Haberler

Duruşma Salonunda Sanık ve Avukata Saldırı

Samsun'da Bir Kişinin Silahla Vurularak Öldürülmesi Olayıyla İlgili Yargılanan Tutuklu Sanık ve Avukatı, Diğer Sanığın Saldırısı Sonucu Yaralandı.

Samsun'da bir kişinin silahla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan tutuklu sanık ve avukatı, diğer sanığın saldırısı sonucu yaralandı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Çiftlik Mahallesi Divitçioğlu Caddesi üzerindeki araba kiralama merkezinde 26 Aralık 2006 tarihinde silahlı saldırıya uğrayan Hüseyin Özdemir (37) hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili tutuklanan Enes M. (21), Ayhan S. (30) ile tutuksuz olan 4 kişinin yargılanmasına devam edildi. Bugünkü duruşma firarda olan 2 kişinin yakalanması için ertelenirken, sanıklardan Ayhan S., salonu terk edeceği sırada yanında bulunan diğer sanık Enes M.'ye "Senin yüzünden tutukluyum" diyerek yumruklarla saldırıp darp etti. Bu sırada yaşanan arbedede Enes M.'nin avukatı olan amcası Cemalattin M. de darp edildi. Polis ve jandarma ekipleri yaşanan arbedeye müdahale ederek, olayı büyümeden önledi.

İstanbul Barosu avukatlarından Cemalettin M., duruşmaya gelip giderken tacize uğradığını ve tehdit edildiğini belirterek, kendisine saldıranlardan şikayetçi oldu.

(MAY-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title