Haberler

Dursun Özbek: Başbakan'la Görüştüm, Kemerburgaz Tesisleri Hayırlı Olsun

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Dün Sayın Başbakan ile bir araya geldim, Başbakan'ın da onayını aldım. Kemerburgaz Tesisleri hayırlı olsun." dedi.

Galatasaray'ın Aralık Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Özhan Canaydın Toplantı Salonu'nda, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın konuşmasıyla başladı. Toplantıda geçtiğimiz ay vefat eden kulüp üyeleri için saygı duruşunun ardından gündem okundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bir konuşma gerçekleştirdi:

"FLORYA'DAN TAŞINMAYI ÖNGÖRMÜŞTÜK"

"Ben Özhan ağabeyi 15 yıl önce tanıdım. Başkanlığı süresinde elimden ne geliyorsa yaptım. Hayatı pahasına Galatasaray için yaptıklarına binaen, bu salon, bu stat Galatasaray yaşadıkça Özhan ağabey ile anılacak. Florya'dan taşınmayı öngörmüştük. Florya'daki arazi çok değerli, kulübe destek vermesi için bu projeyi onaylamıştık.

"KEMERBURGAZ TESİSLERİ HAYIRLI OLSUN"

Futbolun geldiği noktada daha uygun, bir bölgeye geçmek zaruretti. Stada çok yakın olan Kemerburgaz'daki araziyi kulübe kazandırmak için çalışıyoruz. Dün sayın Başbakan ile bir araya geldim, Başbakan'ın da onayını aldım. Kemerburgaz Tesisleri hayırlı olsun."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Özhan Canaydın Türk Telekom Galatasaray Spor Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (5)

Halk:

Cimbom herzaman her istediğini alır.. Fener de okullar yapar teslim eder kiralık bile verilmez kenan evren lisesi için ağlar durur..

11
2
yanıtYanıtla
salih:

Yalakalığını mı konuşuyorsun evlat?

yanıt0
yanıt0
hatay lı:

tek takım galatasaray gerisi teferruat

8
1
yanıtYanıtla
tanju:

adamsın

yanıt0
yanıt0
Yazık bu millete:

Bedava veya değerinden düşük veriliyorsa zehir zıkkım olsun, bütün takımlar için geçerli

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title