Haberler

Dünyaca Ünlü Boksörler İzmir'de Tartıya Çıktı

Uluslararası Mix Fight Championship turnuvası öncesi dünyaca ünlü boksörler tartıya çıktı.

Uluslararası Mix Fight Championship turnuvası öncesi dünyaca ünlü boksörler tartıya çıktı. Bob Sapp, James Mcsweeney, Peter Aerts, Sergio Pıque, Mehmet Özer, Selçuk Ustabaşı ve Atakan Arslan gibi kick boks sporunun başarılı isimlerinin tartıya çıkıp yüz yüze geldiği toplantıda ünlü Türk boksör Selçuk Ustabaşı ile eşleşen Amerikalı dev Bob Sapp saldırgan tavırlarıyla rakibine üstünlük sağlamaya çalıştı.

Uluslararası Mix Fight Championship turnuvası 27 Ocak'ta İzmir'in Buca ilçesinde yapılacak. Dünyaca ünlü boksörlerin ringe çıkacağı ve kıyasıya mücadeleye sahne olacak turnuvada, Bob Sapp, James Mcsweeney, Peter Aerts, Mehmet Özer başta olmak üzere Selçuk Ustabaşı ve Atakan Arslan gibi kick boks sporunun başarılı isimleri dövüşecek. Buca Belediyesi'nin katkılarıyla 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak müsabakalar öncesi turnuvaya katılan 28 sporcu eşleşme için tartıya çıktı.

Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen toplantıda tartıya çıkan kick boksun başarılı isimleri toplam 14 maç için eşleşti.

Turnuvanın organizatörlüğünü de üstlenen "Avatar Atakan" lakabıyla tanınan ünlü sporcu Çağan Atakan Arslan'ın ünlü kick bokscu Peter Aerts ile gösteri maçı da yapacağı turnuva öncesi tartıya çıkan sporcular yüz yüze geldiklerinde gerginlik ve heyecanları gün yüzüne çıktı.

Turnuvada en heyecanlı karşılaşmanın Amerikalı dev Bob Sapp ile Türk boksör Selçuk Ustabaşı arasında geçmesi bekleniyor. Ustabaşı ile eşleşen Sapp heyecanlı maça saatler kala tartıda saldırgan tavırlar gösterdi. Tartıda elindeki elmayı sıkıp suyunu çıkaran Bob Sapp, Ustabaşı ile yüz yüze geldiğinde elindeki suyu fırlatıp, tekmeler savurdu. Güvenlik ekiplerinin zorlukla ayırdığı usta boksörler turnuvanın oldukça heyecanlı ve sert geçeceğini ortaya koydu.

27 Ocak saat 19.00'da 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Mix Fight Championship, birçok ülke televizyonu tarafından canlı olarak yayınlanacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bob Sapp İzmir Eylül Buca Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title