Haberler

Son Harry Potter Kitabının Kapağı Belli Oldu

Dünyaca Ünlü Fantastik Roman Harry Potter'ın Son Maceralarının Anlatıldığı Kitabın Piyasaya Sürülmesine Haftalar Kala Kitap Kapağı Hayranların Beğenisine Sunuldu. 21 Haziran'da Raflarda Yerini Alacak Olan 'Harry Potter ve Ölümcül Takdis' (Harry Potter And The Deathly Hallows) Adlı Serinin 7'nci ve Son Kitabının Kapağı 'Çocuklar' ve 'Yetişkinler' İçin İki Farklı Şekilde Tasarlandı.

Dünyaca ünlü fantastik roman Harry Potter'ın son maceralarının anlatıldığı kitabın piyasaya sürülmesine haftalar kala kitap kapağı hayranların beğenisine sunuldu. 21 Haziran'da raflarda yerini alacak olan 'Harry Potter ve Ölümcül Takdis' (Harry Potter And The Deathly Hallows) adlı serinin 7'nci ve son kitabının kapağı 'çocuklar' ve 'yetişkinler' için iki farklı şekilde tasarlandı. Kitabın çocuklar için tasarlanan kapağında romanın kahramanları Harry, Hermoine ve Ron'un artık olgunlaşmış çizimleri yer alıyor. Yetişkinler için hazırlanan kapakta ise Potter'ın kötü kötü kalpli düşmanı Lord Voldemort'un ruhunun gizli olduğu belirtilen 'S' harfiyle süslü bir kolye bulunuyor.

HARRY ÖLECEK Mİ?

JK Rowling'in tüm dünyayı kasıp kavuran romanı Harry Potter'ın aynı adlı kahramanın akıbeti de bu son romanla netleşecek. Hayranları, 21 Haziran'da çıkacak final romanıyla Potter'ın ölüp ölmeyeceğini öğrenmiş olacak. Potter'ın son kitabı henüz çıkmadan dünyada büyük yankı uyandırdı. Öyle ki Londra'da iki önemli karakterin ölmesinin beklendiği son kitap yüzünden bunalıma giren çocuklara rehberlik yapacak bir yardım hattının kurulması bile gündeme geldi. "Harry Potter ve Ölümcül Takdis"e ilginin rekor düzeyde olacağı tahmin ediliyor.

Dünyada 325 milyon kopya satan Harry Potter, yazarı J.K. Rowling'e 1 milyar doların üzerinde para kazandırmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title