Haberler

Gazze: İsrail Savaş Uçağı Gazze'ye Saldırı Düzenledi

Filistin Güvenlik Kaynakları, İsrail Hava Kuvvetleri'ne Ait Bir Savaş Uçağının Gazze Şeridi'nin Güneyinde Yeralan Rafah'taki Bir Eve Saldırı Düzenlediğini Açıkladı. Olayda Herhangi Bir Ölen ya da Yaralanan Olmadığı Bildirildi.

Filistin güvenlik kaynakları, İsrail Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş uçağının Gazze Şeridi'nin güneyinde yeralan Rafah'taki bir eve saldırı düzenlediğini açıkladı. Olayda herhangi bir ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

İsrail Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş uçağının, Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan Rafah kentine 2 füze fırlattığı açıklandı. Filistinli güvenlik kaynakları, bölgedeki 1 evin hedef alındığı saldırı nedeniyle ölen ya da yaralanan bulunmadığını ifade etti. Bu arada saldırı nedeniyle evin hasar gördüğü kaydedilirken, İsrail ordusu olayı doğruladı. Ordu sözcüsü, Mısır'dan gelen mühimatın saklanıldığından şüphelenilen bir eve saldırı gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title