Haberler

Cin Çıkartmak İçin Genç Kızın Üzerinde Kibrit Söndürdüler

Güncelleme:

Azerbeycan'da çekildiği iddia edilen görüntülerde genç kızdan cin çıkartmak için Kuran okuyan adam, kibriti kızın teninde söndürüyor.

Azerbeycan'da görüntülendiği iddia edilen videoda bir ailenin genç bir kızdan cin çıkartmaya çalıştığı görülüyor. Kızın karşısına geçen ve sürekli dualar okuyan adamın zaman zaman kızla konuştuğu gözleniyor.
Elindeki Kuran'dan dualar okuyan adam bazen kibriti kızın teninde söndürmek gibi farklı yöntemlere de başvuruyor. Dakikalarca uğraşan adam seansın sonunda kıza Kelime-i Şehadet getirtiyor. Adamla kız arasında geçen bazı diyaloglar dikkat çekiyor:

Adam ''kızın bedeninden çık yoksa eziyet edeceğim sana''
Kız ''o zaman beni öldürürler''
Adam ''and olsun Allah'a seni kimse öldürmeyecek''
...

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Azerbeycan Editörün Seçtikleri - Soğuk Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (72)

Xale Merxas Ohtlamekan5@gmail.com:

Bismillahirrahmanirrahim.Allahim sen bu sakallilarin hirsiz olanlarini helak et.Yuce Rabbim Helak Et Ki Diger Dunyayi Cabuk Boylasinlar.Ha Birde İrkcilik yapan kemalist ve yalanci hirsiz din tuccari olan basta erdogan sonra yandaslarini da helak et İnsalla.Amim

16
38
yanıtYanıtla
gölgenewcocuk@mail.ru:

ya arkadaşlar...rabbin ismini boş yere agza almayın...ve lütfen helak,beddua,gibi sözler ile kişilerin hakkında karar vermeyin.. siz rabbin gücünü bes belliki hafife alıyorsunuz...helak olmayı yalnızca zarar görmek ölmek yada hasta olmak mı sanıyorsunuz...rabbin işine karışmıyacaksınız diye emrini bilmiyordunuzda yazıyorsunuz öyle düşünüyorum..işte bu yüzden rabbin ismini boş yere almıcaksınız.emirdir.

yanıt0
yanıt0
Şahin Kadancinişisahinka@gmail.com:

yıl 2014. papa bile Evrimi kabul etmiş, katolikler bile yola gelmiş, burda hala ciddi ciddi cine inananlar var. tertemiz beyin, pırıl pırıl, yepyeni :)

4
49
yanıtYanıtla
hırbog@we.net:

papa seni öbür tarafta kurtarsın madem, salak..adamın kıstasına bak, papa kabul etmiş, papa kim ki ? zavallının teki. diyorum ya, fakir size dese ki, dışkımızda şifa ver, onu bile yersiniz

yanıt0
yanıt0
frtsevilabay@hotmail.com:

sen hristiyansın galiba papanın lafıyla hareket ettiğine göre biz KURANda yazıyor diyoruz sen papa diyosun .illa çarpılıncamı inannaıcaksınız be .

yanıt0
yanıt0
.....a@hotmail.com:

hala öbür dünyada kurtarsın demişsin öbür dünya olsaydı bakardık. hırbo yu yobazla değiştir

yanıt0
yanıt0
ölüp ot olmakizmitliyavuz@hotmail.com:

AND olsun Biz insanları ve cinleri yarattık.... Konu kapanmıştır. inanan ayeti inkar edemez edersede inanmasına gerek yok kafirdir. Resulallah(s.a.v) cinlerle uğraşmayın. ayinler törenler yapmayınız. Akşam ezanı ile sabah ezanı arasında cinler hakkında konuşmayınız. karanlık yerlerde pis yerlerde çok durmayınız. zaruri olmadıkça bu gibi yerlere tek gitmeyimniz. ALLAH'a sığınınız. Zırhınızı giyiniz(ayetel kursi ve NAS suresi).Cinlerde sizler gibi müslüman ve kafirlerden oluşur. Müslüman cin siz istesenizde sizle Diyaloğa girmez. eğer bu durumla karşılaşırsanız Allah ' a sığınınız. çünkü musallat ancak kafir cinden olur...Cin çıkarma diye bişe olamaz. cinler rahat bıraksın diye bilen bir imam yada hoca ancak size ne yapmanız gerektiğini söyler... bir iki rahatlaman ,için dua okur... cin çıkarılmaz. cin ancak senin iradenle seni terkeder...

yanıt0
yanıt0
tttakrep-1000@hotmail.com:

evrime inanıyorsan sana şunu söylüyüm. evrim mutasyon ile gerçekleşir ve mutasyon sonucu canlıda asimetrik özellik gösterir. fakat biz simetrik canlıyız haberin olsun.

yanıt0
yanıt0
Ziyaretçimerdivenalti@hotmail.com.tr:

İlerici olduğunu mu sanıyorsun herkesten mükemmel olduğunu falan mı? ASıl cahil sensin...İns ve cinler...Bu iki varlığın biri topraktan diğeri ateşten yaradılmıştır...Yaradılış amacı Allah'a kulluktur...İnsanda cinde hesaba çekilecektir..Onlarda ölümü tadar...Onlarında cezası cehennem mükafatı cennettir..İnsanların nasıl alemi varsa cinlerin de vardır...Onlarında müslümanı Allah'a inananı olduğu gibi kafiri de vardır...İnsanların başına bela olan onları bu tür zor durumlara düşüren eziyet edenler kötü niyetli olanlardır..İnanmak isteyin ya da istemeyin..İnanın bundan ben ne karlı çıkarım ne zararlı...Ama bu gerçektir...Okuma yazma biliyorsunuzdur umarım kaynak kitaplardan bilgi edinebilirsiniz...İlginizi çekmiyorsa da burada lütfen saçma yorumlarda bulunmayın...Bunun medeniyetle çağdaşlıkla ne alakası var anlamadım...Geri kafalılık gerçeği hikaye ya da yobazlık diye niteleyenlerin yaptıklarıdır...

yanıt0
yanıt0
kapak olsunmustafa.aytas24@hotmail.com:

sen kendini zeki sananlardanmısın ha ha ha aç bi kuran okuuu papaayı sttir

yanıt0
yanıt0
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title