Haberler

BAE, ramazan ayı boyunca çalışma saatlerini kısalttı

Güncelleme:

BAE'de İnsan Kaynakları ve Emirlikleştirme Bakanlığı, ramazan ayı boyunca çalışma saatlerinin 2 saat kısaltılmasını kararlaştırdı.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) İnsan Kaynakları ve Emirlikleştirme Bakanlığı (MoHRE) ramazan ayı boyunca çalışma saatlerini 2 saat kısalttı.

ÇALIŞMA SAATLERİNİ 2 SAAT KISALTTILAR

BAE'de ramazan ayı boyunca, özel sektör çalışanlarının çalışma saatleri günde 2 saat azaltılacak. Azaltılan programın ötesinde çalışılan her türlü ilave saat, fazla mesai olarak kabul edilebilecek ve işçilere ekstra tazminat hakkı tanınacak.

BAE, ramazan ayı boyunca çalışma saatlerini kısalttı

Ülkedeki şirketler ayrıca, ramazan ayı boyunca günlük çalışma saatleri dahilinde ve işin niteliğine uygun olarak esnek veya uzaktan çalışma programlarını takip etme seçeneğine de sahip olacak.

HEM ORUÇLU HEM DE ORUÇSUZ ÇALIŞANLAR FAYDALANACAK

Çalışma saatleri düzenlemesi hem oruçlu hem de oruçsuz çalışanlara uygulanarak onların ramazan ayında manevi faaliyetlere ve kültürel uygulamalara katılımları kolaylaştırılacak.

BAE, ramazan ayı boyunca çalışma saatlerini kısalttı

Bakanlık, ramazan ayı boyunca tüm bakanlıkların ve federal kurumların pazartesiden perşembeye, sabah 09.00'dan öğle 14.30'a kadar çalışacağını belirtti. Cuma günleri işin niteliği aksini gerektirmedikçe çalışma saatleri sabah 09.00'dan öğle 12.00'ye kadar olacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İş Dünyası Dünya Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (46)

JY:

ORUC MORUC BOS SEYLER.CENNET CEHENNEM AHIRET YALANLARIYLA INSANLARIN BEYNINI YIKAYIP SOMURUYORLAR.

68
713
yanıtYanıtla
Spectrum:

Niye ?

yanıt54
yanıt13
Mutlu Can:

Niye diye soran arkadaşa : sosyal düzeni sağlamak için tabi ki. Cennet cehennem olgusu olmaz ise toplum tamamen yozlasir.

yanıt50
yanıt162
Spectrum:

Niye yozlaşsın ki. Toplumsal düzel ya da kaosu mu artık ne ise önlemek için inanç mı gerekiyor?

yanıt53
yanıt24
JY:

INSANLARI CENNET CEHENNEM YALANLARI ILE KORKUTUP ISTEDIKLERI HAYATI YASATIYORLAR. INSANLARI ELINDEKILER ILE SUKUR EDIP OTURUP BAS KALDIRMALRINI ENGELLIYOR ITAT EDMELERINI SAGLIYORLAR.

yanıt41
yanıt271
Spectrum:

Ama sen inanmamışın ve sanırım sende bir insansın

yanıt53
yanıt6
Kralçıplak:

Sana zorla oruç tutturan mı var , oruç İslamın şartlarından bir tanesi dolasıyla senlik bir mevzu yok sen kiliseye gitmekte hürsün yada sinagoga yada cehenneme

yanıt247
yanıt15
Hakkı ÖZKAN:

biriniz yozlaşma demiş diğeriniz sömürme bu ikisinin dinle olan alaka kısmı ahlak, eğer ahlak kavramı olmasaydı hayvandan farkımız kalmazdı.

yanıt54
yanıt4
Mehmet Kandemir:

Ortalama ömür 70 sene. 70 ine gelmiş kime sorsan ne yaşadım anlamadım göz açıp kapayana kadar geldi geçti diyor. Ben 70 yılı inançlı geçirmeye çalışsam bişey kaybetmem ama senin kaybını anlatmaya kelimeler yetmez. Şimdi inanmaya güç yetiremeyen bir kişinin cümlelerini kurmuşsun.

yanıt95
yanıt5
Kutadgu Bilig:

perde açılınca görürsün hanyayı konyayı

yanıt58
yanıt6
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title