Haberler

Abdullah Gül'e, El Aksa'da, "Gelin Ve Burayı Kurtarın" Çağrısı

Dışişleri Bakanı Ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Ortadoğu’daki Resmi Temasları Kapsamında İsrail’e Gitti. Kudüs’te El Aksa’yı Ziyaret Eden Gül’e Filistinli Bir Genç Tarafından Yüksek Sesle “ Gelin Ve Burayı Kurtarın" Çağrısında Bulunuldu.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Ortadoğu’daki resmi temasları kapsamında İsrail’e gitti. Kudüs’te El Aksa’yı ziyaret eden Gül’e Filistinli bir genç tarafından yüksek sesle “ Gelin ve burayı kurtarın¨ çağrısında bulunuldu.

Gül, Haremüşşerif`teki Kubbet-üs Sahra`da namazını kıldıktan sonra El Aksa camisine girmesinin ardından bir Filistinli bağırarak, bu toprakların kurtulması için mücadele edilmesini istedi. Filistinli, Bakana eşlik eden İsrailli korumalar tarafından dışarı çıkarılırken, Haremüşşerif Vakfı yöneticileri, Filistinliyi burada ilk kez gördüklerini söyledi. Kısa süreli bir karışıklığın yaşandığı olayın ardından Gül, camide namazını kıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title