Haberler

Dönüşüm Araçlarında Son Karar Isuzu

Güncelleme:

MANİSA Belediyesi'nin 1 Ocak 2012 tarihi itibariyle hayata geçirdiği Kent İçi Toplu Ulaşımda Dönüşüm uygulamasının ardından, toplu ulaşımda yeni hizmet verecek araç da netleşti.

Manisa Belediyesi ve Toplu Ulaşım Kooperatifi, Isuzu'nun 7,5 metre uzunluğundaki aracında görüş birliğine vardı.

Yaklaşık 6 aydır çeşitli araç firmaları ile görüşerek toplu ulaşımda kullanılacak olan araçları ulaşım kooperatifiyle değerlendirmeye alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ulaşımda dönüşümü tamamlayacak olan kararı aldıklarını açıkladı.

Komisyonun şehir içinde kullanılacak olan araçlara yönelik Anadolu ISUZU firmasında karar kıldığını söyleyen Başkan Ergün, firma yetkilileri ile makamında görüşerek araçlarda bulunacak detaylara ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli, Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz ile firmanın satış ve bayii temsilcileri de hazır bulundu.

Araçlar Manisa Halkını Memnun Edecek

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yoğun çalışmalar neticesinde Manisa halkına en iyi hizmeti verecek olan araçlarda karar kılındığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Başkan Ergün şöyle konuştu; "Yaklaşık 4-5 aydır Manisa'ya alınacak olan şehir içi taşımacılıkla ilgili otobüslerin belirlenmesi noktasında çeşitli firmalarla defalarca görüştük. Uzun süre değerlendirme yaptık. Araçları tanıdık. Bu firmalar içerisinde ISUZU firmasının satış ve pazarlama direktörü Fatih Bey ve ekibiyle mevcut araçların fiyatları noktasında da fikir alışverişinde bulunduk.

Şoförler Cemiyeti Başkanımız ile yönetim kurulu üyeleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüz nezdinde ilgili firma yetkilileri ile de görüştük. Artık bu işin son safhasına geldiğimizi düşünüyorum. Planlarımıza göre Nisan ayı sonu itibariyle 40-45 araç, Mayıs ayı sonu itibariyle 55-60 araç ve Haziran ayı sonu itibariyle de toplam 168 aracın değişimini tamamlayarak bu araçları vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş olacağız.

Bu süreçte emeği geçen komisyon üyelerine, cemiyet başkanımıza ve yönetim kuruluna, hat başkanlarına, Ulaşım Hizmetli Müdürlüğümüze, meclis üyelerimize bize destek veren firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Yeni araçlar geldiğinde Manisa halkını mutlu etmiş olacağız. İçerisinde televizyon, kamera sistemi, GPRS gibi donanımları bulunan araçlarla Manisa halkına en iyi şekilde hizmet vereceğimize inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

Belediye Profesyonel Çalışıyor

ISUZU Pazarlama ve Satış Direktörü Ahmet Fatih Tamay da Manisa Belediyesi'nin, Şoförler Cemiyeti'nin ve komisyonun araç seçimi konusunda profesyonelce yaklaştığını söyleyerek, kendilerini seçtikleri için Başkan Ergün nezdinde herkese teşekkür etti.

Tamay, şunları söyledi, "Manisa'da Türkiye'nin çoğu şehrinde rastlayamadığım şekilde profesyonelce, şeffaf bir seçim maratonu geçirdik. Öncelikle bizleri seçtikleri için Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün nezdinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

ISUZU olarak Türkiye'nin ihracat lideriyiz. İç pazarda da Türkiye'nin en kaliteli araçlarını üretmeye çalışıyoruz. Ayrıca Türkiye'nin tek orijinal markalı küçük otobüsü olduğumuz için ve seçimde bu özelliklerimiz dikkate alındığı için gururluyuz. Biz Anadolu ISUZU'nun bir prensibini burada vurgulamak isterim; yalnızca satarken değil sattıktan sonraki hizmetlerimizle var olmak istiyoruz.

Projenin devamında yani araçların eskiyip yenilenmesi noktasındaki değişimde de yer almak istiyoruz. Türkiye'nin muhtelif yerinde ve Avrupa'nın 26 ülkesindeki başarımızın bu proje ile daha da artacağına inanıyorum. Servislerimizle bayilerimizle iyi hizmetler vereceğimize inanıyoruz. İnşallah hayırlısı ile nihai sonuca varılmış olur. İnşallah bu şekildeki tatlı konuşmaları teslim töreninde yapmak durumunda kalırız. Tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun."

Her İki Taraf da Memnun Olacaktır

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli de kararın her iki tarafı da memnun etmesini temenni ederek, "Uzun zamandan beri şehir içinde yapılanma ve değişim konusunda Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzün bizlere yakın ilgisi ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Yönetim kurulumuz ve minibüsçülerimizi memnun edecek noktada Belediye Başkanımızın doğrultusunda tüm firmalarla görüştük. Ben bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlar getirmesini diliyorum. Manisa halkına ve hepimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Cengiz Ergün Isuzu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title