Haberler

Diyarbakır'da Polis Merkezine Bombalı Saldırı: 1 Polis Ağır Yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bulunan Huzur Polis Merkezi'ne PKK'lılar tarafından düzenlenen bombalı saldırıda 1 polis ağır yaralandı.

Diyarbakır'da bir grup PKK'lı, karakolda nöbet tutan polis ekiplerine el yapımı patlayıcı madde ile saldırdı. Olayda 1 polis memuru ağır yaralandı. Saldırıyı düzenleyen PKK'lıları yakalamak için operasyon başlatıldı.

YÜZLERİ MASKELİYDİ

Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri semtinde bulunan Huzur Polis Merkezi'ne yüzü maskeli PKK'lılar tarafından saat 22.00 sıralarında el yapımı patlayıcı ile saldırıda bulunuldu. Saldırıda, polis merkezinde nöbet tutan bir polis memuru ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre; olay merkeze bağlı Kayapınar ilçesi Huzur Polis Merkezi'nde meydana geldi. Yüzleri maskeli gruplar caddeye gelerek ateş yaktı. Polis merkezinin 200 metre gerisinde yolu trafiğe kapatan göstericilere polis ekipleri müdahale etti. Zırhlı araçların müdahalesi ile ara sokaklara kaçan göstericiler tekrar toplandı. Grup, ara sokaklardan gelerek, 200 metre ileride bulunan Huzur Polis Merkezi'ni izlemeye başladı. Gruptaki bazı şahıslar hazırladıkları el yapımı patlayıcı maddeleri polis merkezi önünde duran polislere attı. Büyük bir gürültü ile patlayan maddeler polis merkezinin önünde duran bir polis memuruna isabet etti. Kanlar içerisinde yere yığılan polis ekibi için meslektaşları havaya ateş açtı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Yaralı polis memuru bölgeye gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Polis olay yerine gelen ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülüp tedavi altına alındı. Bombalı saldırının yapıldığı Huzur Polis Merkezi'ne gelen olay yeri inceleme ekipleri, çalışmaları sürdürürken, yüzü maskeli PKK'lıların yakalanması için özel harekât ekiplerinin katılımıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kayapınar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (132)

akif:

Abi ben dedim bulaşmayalım bu bijilere diye ama dinletemedim...

54
47
yanıtYanıtla
Sevgili Milletim...:

hergun sehit haberi..askerin polisin vur emri yokmus..eger vurursa meslekten alinirmis..bu nasil is.hergun polis asker sehit meslektwn alinmasin ama vurulsunlar oylemi..dusunuyorum da sehit olan askerim polisim olmeden once kac tane hain oldurdu?hiiiic mi dediniz...olmeye devam mi edecegiz? ....

85
8
yanıtYanıtla
adem:

Yav şu vur emri diyen vıcıklar kaç yaşında be hay sizin ezberinizi .... polis zaten vurma yetkisi var siz oyun mu sanıyosunuz bu işi 3 hakkım kaldı falan...

34
44
yanıtYanıtla
26:

vur emri niye yok hala şehit olduktan sonramı olacak illa

65
13
yanıtYanıtla
ozy:

idam geri gelsin. . .

50
28
yanıtYanıtla
adem:

Türkün can güvenliği yok abi bu ne her dakika saldırı demirden ev mi yapsınlar.

59
3
yanıtYanıtla
GEL VUR ```````````````````````````:

BIZIM ASKERI VE POLISI INTIHAR NOBETCISI YAPTILAR YUKARDAKILER. . . . . . .

58
1
yanıtYanıtla
Fatih:

Amk ülkesinde hukuk diye birşey yok ki. hakim ve savcıların kimin adına karar verdiği belli değil. polisin iç güvenlik yasası kapsamında ateş edip leşlerini yere serme yetkisi var ama yemiyor. bu eylemleri yapan piçler de bunu biliyor. öyle olunca da ha bire şehit veriyoruz.

49
9
yanıtYanıtla
Devrim:

Barış gelsin savaş olacaksada savaşa bilal gitsin hakan yigit arınç gökçek gitsin

45
13
yanıtYanıtla
vatan:

Neden o şerefsizlere deyilde havaya eteş ediyon diyarbakir valisi ve emniyet muduru bu anlaşilamayan duruma açiklik getirilmeli öl ama öldurme emrimi var bunlari yoksa hala diyarbakir geri alinamadimi pkk dan

50
6
yanıtYanıtla
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title