Haberler

Diyarbakır'da Alçı Fabrikasında Yangın

Diyarbakır'da Bir Alçı Fabrikasının Yakıt Tankerinde Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu. Olayda Ölen Yada Yaralanan Olmazken, Zararın 500 Bin YTL'nin Üzerinde Olduğu Kaydedildi.

Diyarbakır'da bir alçı fabrikasının yakıt tankerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Olayda ölen yada yaralanan olmazken, zararın 500 bin YTL'nin üzerinde olduğu kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, saat 17.00 sıralarında Diyarbakır-Elazığ Karayolu üzerinde bulunan organize sanayi bölgesinde Muhittin Bal'a ait Dicle Alçı Fabrikası'nda yangın çıktı. Yakıt tankında meydana gelen yangın nedeniyle fabrika boşaltıldı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri fabrika işçilerini ve vatandaşları patlama ihtimaline karşı yangın mahallinden uzaklaştırdı. Olay yerine gelen fabrika sahibi Muhittin Bal, organize sanayi bölgesinde itfaiye araçlarının olmamasından dolayı yangınlardaki zararın fazla olduğunu söyleyerek, "Organize sanayi bölgesinde 70'in üzerinde fabrika mevcut ama bir itfaiye aracımız bile mevcut değildir. Şehir merkezinden itfaiye arabaları buraya gelinceye kadar iş işten geçiyor. Müdahalede gecikilince zarar daha fazla oluyor. Şu anda söndürme çalışmaları sürüyor. Bu yangın ilk değildir, daha önce de burada 4-5 kez yangın çıkmıştı. İtfaiye aracımız olsaydı hemen müdahale edilirdi, fazla zarar olmasını böylece önleyebilirdik" dedi.

Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(AŞ-AŞ-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title