Haberler

Bursaspor'un Golcü Oyuncusu Diafro Sakho Yeniden Doğdu

Güncelleme:

Daha önce attığı gollerle adını duyuran Diafra Sakho, önceki 3 sezonda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu grafiğinden uzaklaşırken, Bursaspor formasıyla adeta küllerinden yeniden doğdu.

Bursaspor'un yaz transfer döneminin son gününde sözleşme imzaladığı forvet oyuncusu Diafra Sakho, attığı gollerle dikkat çekiyor. Fransa'nın Rennes Kulübünden kiralanan 28 yaşındaki oyuncu, Bursaspor ile çıktığı 2 lig maçında da fileleri havalandırdı. Geçtiğimiz hafta içerisinde oynanan antrenman maçında da gol sevinci yaşayan ve Rize deplasmanında ayrıca bir golü de 'VAR' sistemine takılan Senegalli oyuncu, aynı zamanda eski günlerine döneceğini de gösterdi.

2013-2014 SEZONUNDA YILDIZI PARLADI

Kariyerinin en golcü dönemini Metz formasıyla 2013-2014 sezonunda geçiren Sakho, tıpkı bu sezon olduğu gibi ilk 2 maçta 2 gol kaydederken, sezon sonunda ise 38 maçta 20 gole ulaşmıştı. Bu performansının ardından 5 milyon euroya West Ham United'a transfer olan deneyimli golcü, İngiltere'deki ilk sezonuna da gollerle başladı ve sezon sonunda 26 maçta 12 gole ulaştı.

SAKATLIKLAR PERFORMANSINI ETKİLEDİ

Ancak 2015-2016 sezonundan itibaren sakatlıklarla boğuşan Sakho, 3 ay sahalardan uzak kalırken buna karşın sezonu 24 maçta 7 golle tamamladı. 2016/17 sakatlığı nedeniyle yalnızca 4 maçta forma giyen ve 1 gol atan Senegalli, geçtiğimiz sezonu da 31 maçta 7 gol ile geçirdi. Sakatlığı nedeniyle eski formuna dönüşte zorlanan Sakho, Bursaspor'daki kariyerinin en iyi başlangıçlarından biriyle de eski günlerine dönüşün sinyallerini verdi.

Bursaspor'un Golcü Oyuncusu Diafro Sakho Yeniden Doğdu

"GOL ATMAK İÇİN BURADAYIM"

Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulunan Diafra Sakho, "Gol atmadan önce iyi başlamıştık ancak golü yedikten sonra geriye gittik. Pozisyonu inceleme fırsatım olmadı ama VAR'ın kararına saygı duyuyorum. Gol atmak için buradayım. Belki attığım goller ile 3 puan alamadık ama Medipol Başakşehir maçında kazanabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Diafra Sakho Bursaspor Rennes Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500

Yorumlar (3)

Dürbünlü:

Bursaspor’un Başarıya Çok İhtiyacı Oldugu Kesindir..Böyle Kaliteli Oyuncuları Aslaa Satmamalıdır:))

10
1
yanıtYanıtla
Gökhan Türker:

texas grubu bursasporun sırtında kanayan bir yaradır acilen kurtulmalı . . .

4
0
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

ılk defa ızledım futboldan anlyaıp yeteneklerı kesfettıysem bu cocukta yeteneklı eger gercekten sakatlıgını atlatıysa seneye 3 buyuklerden bırırne gıdebılır. . cok beğendım. . fatıh hocanın aradığı santrafor. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title