Haberler

Dha Yurt Bülteni-11

Bakan Eroğlu: Güçlü bir yönetim için 'evet' diyeceğiz (EK)REFERANDUM TARİHİNİ ŞAŞIRDIOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Hatay İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Bakan Eroğlu: Güçlü bir yönetim için 'evet' diyeceğiz (EK)

REFERANDUM TARİHİNİ ŞAŞIRDI

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Hatay İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Eroğlu, partililere yönelik yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da yapılacak referandumun tarihini 18 Nisan olarak açıkladı. Bakan Eroğlu yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Değerli kardeşlerim bildiğiniz gibi 18 Nisan'da tarihimizin en önemli dönüm noktası bir halk oylaması var. Bu o kadar önemli ki bence şuana kadar ki seçimlerin en önemlisi bu değerli kardeşlerim. Siyasi istikrarın devamı, koalisyonların yaşanmaması, süratli bir kalkınma için, bürokrasinin hızlı hareket etmesi açısından 16 Nisan halk oylaması ülkemizin tarihinde bir milat olacak. O bakımdan hep birlikte sandığa giderek evet mührünü vurmamız lazım."

Görüntü Dökümü

-----------------

-Bakan Veysel Eroğlu'nun Ak Parti İl Başkanlığına gelişi

-Partilileri selamlaması

-Partililerden detaylar

-Bakan Eroğlu'nun konuşması

Haber-Kamera: Ramazan ÇELİK/HATAY,

==================================================

YURT PENCERESİNDEN ATILDIĞI İDDİA EDİLEN ÜNİVERSİTELİ KIZ YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

İSTANBUL'da kaldığı kız yurdunda, tartıştığı oda arkadaşları tarafından yurdun penceresinden atıldığı öne sürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Banu Kuru, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Kuru'nun dayısı Mustafa Yıldırım, "Yeğenimin olayına intihar görüntüsü verilmek isteniyor. Bu işin peşini bırakmayacağız. Tartıştığı iki arkadaşı ve yurt yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunduk, şikayetçi olduk" dedi.

İstanbul Ataşehir'de bir kız öğrenci yurdunda kalan üniversite ikinci sınıf öğrencisi Banu Kuru, daha önceden aralarında husumet bulunan oda arkadaşı iki kız ile iki gün önce tartıştı. Tartıştığı kız öğrenciler tarafından yurdun penceresinden atıldığı öne sürülen Kuru, kaldırıldığı Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Olayı öğrenir öğrenmez Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'ne bağlı Alaseher Mahallesi'nden İstanbul'a giden ailesi, yurt yöneticileri ve olaya karıştığı iddia edilen 2 kız öğrenci hakkında şikayetçi oldu. Banu Kuru'nun dayısı, aynı zamanda Gürgentepe Alaseher Mahallesi Muhtarı Mustafa Yıldırım, olayla ilgili intihar görüntüsü verilmek istendiğini, ancak bu olayın peşini kesinlikle bırakmayacaklarını söyledi. Yeğeninin halen hastane yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğünü ve şuurunun da kapalı olduğunu belirten Mustafa Yıldırım şunları söyledi:

"Yeğenimin kaldığı yurtta oda arkadaşlarıyla daha önceden sorunları vardı. Olay meydana gelmeden önce yeğenim ağabeyini telefonla arıyor, kızlar tarafından rahatsız edildiğini söylüyor. Ağabeyi yurdu arıyor, kardeşinin odasının ayrılması için talepte bulunuyor. Yeğenim daha sonra yurt müdürünün de yanına gidiyor. Ancak ilgilenilmediğini düşünüyoruz. Odadan çıkıp gelmiş bu yönde bilgimiz var. 'İntihar süsü' veriliyor olaya. Ama öğrendiğimize göre olay bambaşka. Tartıştığı kızların yeğenimi camdan attığına yönelik iddialar var. Bunların araştırılmasını istiyoruz. Oda arkadaşı 2 kızdan ve yurt yönetiminden şikayetçi olduk. Yeğenimin şuuru kapalı olduğu için henüz ifadesi alınmadı. Avukatımızla gerekli hukuk mücadelesine başlayacağız, bu işin peşini bırakmayacağız."

Haber: Nedim KOVAN/ORDU, -

=============================================

TIP ÖĞRENCİSİ TUĞBA'NIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN SÜRÜCÜ HAKİM KARŞISINDA

HATAY'da tıp fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Tuğba Alaş'ın ölümüne neden olan otomobil sürücüsü 57 yaşındaki Mevlüt Kürtün'ün yargılanmasına başlandı. Mahkeme, kaza yerinde keşif yapılmasına karar verdi.

Tayfur Sökmen Kampusu yakınlarında 22 Ekim 2016'da meydana gelen kazada, Mevlüt Kürtün yönetimindeki otomobilin çarptığı motosiklette bulunan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Tuğba Alaş hayatını kaybetti. Antakya Kuzah LGBTİ (Lezbiyen Gey, Biseksüel, Trans ve İnterseks) Topluluğu kurucu üyesi olan, müzik tutkunu, amatör fotoğrafçı, doğayı ve hayvanları çok seven Alaş'ın ölümüne neden olan tutuksuz sürücü hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bugün Hatay 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına Mevlüt Kürtün ile tarafların avukatları katıldı. Kazayla ilgili bilirkişi raporu alınması ve olay yerinde keşif yapılmasına karar verilip, duruşma ertelendi.

Duruşma çıkışında bir araya gelen Tuğba Alaş'ın okul arkadaşları, beyaz önlüklerini giyip, 'Seni unutmayacağız' yazılı pankart açtı. Grup adına konuşan sınıf arkadaşı Büşra Şudut, "Tuğba, Türkiye'de zorlu sınav koşullarını aşarak tıp fakültesini kazanma başarısını göstermiş, çalışkan bir öğrenciydi. Psikiyatr hayalini gerçekleştirmek için ilk adımını atmıştı. Aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer almış bir öğrenciydi. Öğrenci örgütleri ve kadın dayanışması içerisinde yer almış, Antakya Kuzah LGBTİ topluluğunun kurucusu olmuş, aydınlığa çevirmek için mücadele etmiştir" dedi.

Görüntü Dökümü

------------------------

-Adliye önüne gelen Tuğba'nın arkadaşları

-Önlüklerini giymeleri

-Tuğba'nın resminin olduğu pankartın açılması

-Grup adına Büşra Şudut'un konuşması

Haber-Kamera: Ramazan ÇELİK/HATAY,

=============================================

SAHTE İÇKİ ÖLDÜRDÜ

MERSİN'de sahte içki içtiği ileri sürülen 56 yaşındaki Mahmut Avcıoğlu hayatını kaybetti.

Merkez Mezitli İlçesi'nde oturan Mahmut Avcıoğlu evinde içki içerken fenalaştı. Yakınları tarafından hastaneye götürülen Avcıoğlu yapılan müdahaleye karşın hayatını kaybetti. Alkol zehirlenmesi sonucu öldüğü belirlenen Avcıoğlu, Müftü Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazede güçlükle ayakta duran eşi Nevin Avcıoğlu ise, "Eşim kaçak içki alıp içti. Daha sonra fenalaştı ve kaybettik. Lütfen kimse kaçak içki içmesin. Kimsenin yuvası yıkılmasın" dedi.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Camiden görüntüler

-Cenaze töreninden görüntüler

-Cenazeye katılanlar

-Mahmut Avcıoğlu'nun yakınları ağlarken

-Avcıoğlu'nun eşi Nevin Avcıoğlu'nun konuşması

-Cenaze namazı kılınırken

-Tabut omuzlarda taşınırken

-Araca konulurken

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: İbrahim MAŞE/ MERSİN,

=================================================

ADIYAMAN VALİSİNDEN 15 TEMMUZ GAZİSİNE ZİYARET

ADIYAMAN Valisi Abdullah Erin, 15 Temmuz gazisi Arif Kılınç'ı evinde ziyaret etti.

Vali Abdullah Erin, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişiminde açılan ateşle yaralanan Arif Kılınç'ı ziyaret etti.

İstanbul'daki tedavisinin ardından memleketi Adıyaman'a gelen Arif Kılınç'ı evinde ziyaret ederek çiçek veren Vali Erin, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

15 Temmuz gecesi gösterdiği kahramanlıktan dolayı Kılınç'ı tebrik eden Vali Erin, "15 Temmuz Gecesi aziz milletimiz dünyada emsali görülmemiş bir iman ve inançla, göğsünü tanklara, jetlere ve helikopterlere siper ederek, demokrasisine sahip çıkmış ve tarihe ismini yazdırmıştır. O gün hainlerin hesap edemediği şey bu milletin azim ve kararlıkla korkusuzca sokağa inmesiydi. 15 Temmuz milletimizin birliğini ve beraberliğinin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha dosta düşmana göstermiştir. Bu vesileyle, şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Gazinin evini ziyaret eden protokol

Vali Erin'in konuşması

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN / ADIYAMAN,

=================================================

SUÇA SÜRÜKLENMİŞ ÇOCUKLAR İÇİN 'ADLİ GÖRÜŞME ODASI'

SAMSUN Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, suça sürüklenen çocukların ev ortamında ifade vereceğini söyleyerek, "Adalet Bakanlığı'nın AB ile yürüttüğü proje kapsamında pilot adliyelerden biri seçilen Samsun Adalet Sarayı'nda 'Adli Görüşme Odaları' hayata geçirildi" dedi.

Adalet Bakanlığı ve AB'nin ortak yürüttüğü proje kapsamında Adalet Sarayları'na kurulacak olan 'Adli Görüşme Odaları', Samsun'da hayata geçirildi. Pilot iller arasında yer alan proje kapsamında Samsun Adalet Sarayı'nda, adli süreç içerisinde yer alan mağdur, tanık ve suça sürüklenen çocuklar ile cinsel suç, aile içi şiddet mağdurları ve diğer kırılgan gruba dahil mağdurlarla uygun ortam ve yöntemle görüşme yapılmasını sağlamak amacıyla özel alanlar oluşturuldu.

Çocuklar için oluşturulan alan, ev ortamı şeklinde dizayn edildi. Televizyon, oyuncak ve çeşitli zeka oyunlarının bulunduğu, mağdurlar için oluşturulan alanda ise hazırlanan görüşme masası ile bu kişilerin rahat etmesi amaçlandı. Adliyenin savcılık katı ve kolluk girişinde ayrılan 3 ayrı odada hizmet verecek Adli Görüşme Odaları'nda ses ve görüntü kaydının da yapıldığını ifade eden Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, "Adalet Bakanlığının, Avrupa Birliği ile yürüttüğü proje kapsamında mağdur görüşme odaları bazı pilot adliyelerde yürürlüğe girdi. Pilot adliyelerden biri de Samsun Adalet Sarayı. Özel ortamlarda ifade ve beyanların alınması gereken veya faille mağdurun yüz yüze gelmemesi düşünülen durumlarda daha çok suça sürüklenen çocuklar, suçun mağdurları, aile içi şiddet mağduru kadınlar ve diğer suç mağdurları gözetilerek bu odaların faaliyete geçirilmesi düşünüldü. Biz bu odaları kurarken ifade verecek kişilerin kendilerini bir ev ortamında, daha rahat bir ortamda hissetmelerini ve dış etkilerden en az etkilenerek ifadelerinin alınmasını gözettik" dedi.

Kişinin kendi evindeymiş gibi rahatlıkta kendini hissetmesi, rahat bir ortamda ifade vermesi için hazırlanan projenin faaliyete geçirildiğini kaydeden Başsavcı Yavuz, "Odalarda sadece ifade alınmayacak. Psikolog, sosyal çalışmacı, pedagog ve ilgili muhataplarla görüşmeler gerçekleşecek. Savcılık ifadesi öncesinde mağdur veya suça sürüklenen çocuk bir anlamda bu duruma hazırlanacak. İlk geldiklerinde hem pedagoglarımız, hem psikologlarımız hem de ifadesi alınacak muhataplarımız çok rahat bir ortam olduğunu müşahede ediyorlar. Rahat bir ortamda ifade vermenin rahatlığıyla ifadelerini veriyorlar. Savcı arkadaşlarımız da ifadeleri alırken zorlanmadıklarını ifade ettiler. Çok daha rahat bir çalışma ortamı sağladı. Suça sürüklenen çocuklar, mağdurlar, mağdur kavramı içerisinde sadece çocuklar yok, bütün suç mağdurları var. Aile içi şiddet mağdurları, özel olarak belirtilen bir mağdur grubu da bunlar. Bunlara yönelik oluşturulmuş odalar. Bunun benzeri tam bu detayda değil, daha çok görüşme masası karşılıklı oturma şeklinde dizayn edilmiş, suça sürüklenen çocukların savcılık ifadesi öncesinde avukatlarıyla ve psikologlarıyla görüşme odalarımız da var" diye konuştu.

Görüntü Dökümü :

------------------------

Odadan detay

Başsavcı ile röportaj

Detaylar

Haber-Kamera : Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, -

=================================================

ÇANAKKALE ŞEHİDİNİN EN ACI HATIRASI

ÇANAKKALE Savaşları'nın üzerinden 102 yıl geçmesine rağmen bölgedeki müzelerde o döneme ait savaş malzemeleri sergileniyor. Bu müzelerde şehitlere ait acı hatıralar ise Çanakkale ruhunun ziyaretçilere en iyi şekilde anlatıyor. Bunlardan biri ise kahraman bir Mehmetçiğin kaval kemiğinin bir bot içerisindeki acı hatırası.

Çanakkale Savaşlarının 102'nci yıldönümü anma törenleri 18 Mart ve 24 Nisan tarihlerinde yapılacak törenler için şimdiden hazırlıklar başlarken, bölgeye önümüzdeki günlerde çok sayıda vatandaşın ziyaret etmesi bekleniyor. Bu ziyaretlerde en çok ilgi gören ise Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki müzeler oluyor.

Müzelerde daha çok askerlerin kullandığı kıyafetlerin yanı sıra savaş malzemeleri yer alırken, bunların arasında Çanakkale ruhunu yeni nesillere en iyi şekilde aşılayacak, acı hatıralarda görülüyor. Uzun yıllar bölgede yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkan mermi saplanmış kafa tası, bot içerisinde kalmış bir şehidin kaval kemiği gibi hatıralar müzelerde sergileniyor.

Onlardan biri ise 2008 yılında Seddülbahir Köyü'ndeki Ertuğrul Tabyası'nın onarımı sırasında bulunan ve bir şehide ait olduğu düşünülen acı hatıra. Uzun yıllar Ertuğrul Tabyası'nda sergilenen ve geçen yılda Namazgah Tabyası'ndaki müzeye taşınan asker postalı içinde 102 yıldır bozulmadan kalmış kaval kemiği savaşın şiddetini ve acımasızlığını gözler önüne seriyor. Ayrıca Mehmetçiğin Çanakkale destanını da hangi zor şartlarda, gözünü dahi kırpmadan bedenini siper edecek kadar cesur ve kahramanca yazdığı bu acı hatıralar ile ortaya çıkıyor.

Alan Kılavuzları ve Çanakkale Şehitlerine Vefa Derneği Başkanı Ertekin Köse, "Bir milletin kader anlarının yaşandığı, kararların verildiği Namazgah Tabyası içindeyiz. Komutanlarımız burada kararları verirken yanlarında bulunan Mehmetçiklerimiz'in kiminin kolu, kiminin bacakları kopuyordu. Yaşları 18 ile 24 arasındaydı. Bu vatan için çok ciddi bedel ödüyorlardı. Bu tabyalar zaman zaman günlerce aylarca bombalanıyordu. Bombardıman sırasında Mehmetçiklerimizin kolu, bacakları kopuyordu. Onlardan bir örnek şuanda Namazgah Tabyası'nda sergileniyor. Bölgede zaman zaman yağmurlar yağdıktan sonra ya da tarlalar sürülürken şehitlerimize ait kemikler ortaya çıkmaya devam ediyor."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

--------------------------------

-Namazgah tabyalarından genel ve detay görüntüler

-Tabya içindeki sergilenen savaştan kalma eserlerden görüntüler

-Asker postalı ve kaval kemiğinden genel ve detay görüntüler

-Ertekin Köse açıklama görüntüsü

Haber-Kamera: Burak GEZEN - Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

=================================================

EDİRNE'DE UYUŞTURUCU SATICILARINA OPERASYON: 10 GÖZALTI

EDİRNE'de, polis tarafından 'torbacı' tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, teknik takip sonucu uyuşturucu temin ettikleri belirlenen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Polis, 12 ayrı adrese eş zamanlı gerçekleştirdiği baskında A.A., N.A., C.Y., R.B., V.B., V.Y., R.K., A.K., D.B. ve E.Y.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda ise 0.78 gram bonzai, 1 kuru sıkı tabanca ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 450 lira para ele geçirildi. 10 şüpheli emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından 'örgüt faaliyeti çerçevesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak' iddiasıyla Edirne Adliyesi'ne sevk edildi. Soruşturma sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Polisin ev aramaları

-Ele geçirilen uyuşturucular

-Uyuşturucu haplar ve bonzai

-Şüphelilerin adliyeye götürülmeleri

Haber-Kamera: Ünsal YÜCEL/EDİRNE,-

=================================================

MİKRO CERRAHİYLE KÖPEĞİN BURUN TÜMÖRÜ ALINDI

ULUDAĞ Üniversitesi (UÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinde, Türkiye'de ilk olarak kullanılan 'Exoskop sistemi' ile mikro cerrahi tekniği kullanılarak bir köpeğin burun tümörü ameliyatı yapıldı.

Kocaeli'de oturan Deniz Özsoy, 1.5 yıl önce sokakta bularak sahiplendiği 7 yaşındaki 'Gölge' isimli köpeğinin burnundan kan gelince UÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne getirdi. Yapılan tetkikler sonucunda UÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Klinik Bilimler Bölümü Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Opr.Doç.Dr. Hakan Salcı, köpeğe burun tümörü teşhisi koydu. Türkiye'de ilk defa exoskop görüntüleme sistemiyle uygulanan ameliyat öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Salcı, "Bu teşhis sonrasında burun boşluğu içine cerrahi işlemle girmemiz gerekiyordu. Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında hazırladığımız projeyle aldığımız exoskop görüntüleme sistemini bu ameliyatta kullanacağız. Türkiye'de ilk defa veteriner cerrahi alanında video teleskopik görüntüleme sistemi kullanarak bu ameliyatı yapacağız. Hastada çok ufak bir delik açarak burun içinden tümörü çıkarmış olacağız" dedi.

Cihaz sayesinde ameliyat işinin kolaylaştığını aktaran Salcı, bu sistemin hastada mikro miktarda tahribat meydana getirerek cerrahi işlemi kolaylaştıran bir özelliğe sahip olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Bu sistem 2011'de üretildi ve kullanılmaya başladı. Ülkemizde, insan hekimliğinde çok kısıtlı olarak kullanılan bir sistem. Özellikle kulak-burun-boğaz, kardiyovasküler ve spinal cerrahide bir sistem kullanılmakta. Fakat fakülte bazında ve klinik pratik veteriner hekimleri dikkate aldığımızda bu sistem Türkiye'de ilk defa burada kullanılacak. Bu sistem süreden daha ziyade ameliyatın daha konforlu yapılmasını sağlıyor. Tümörlü bölgeye yaklaşımı kolaylaştıracağı için o nedenle ameliyat da kısalmış olacak. Yaklaşık 2 saatlik ameliyatı bir saat içinde tamamlamış olacağız." Açıklamaların ardından Salcı ve ekibi tarafından operasyon gerçekleştirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Köpek ve doktordan görüntü

-köpeğin ameliyata hazırlanması

-Salcının konuşması

Haber: Edip TEKİN/BURSA, -

=====================================================

KARADENİZ YAYLALARINDA -22 DERECEDE TERÖR OPERASYONU

KARADENİZ kırsalında PKK'lı teröristlerin kış üstlenmesine geçmesini önlemek amacıyla, Ordu'nun 2 bin rakımlı yaylalarında komandolar ve Özel Harekat polislerinin sıfırın altında 22 dereceyi bulan soğuktaki operasyonları aralıksız sürüyor.

Karadeniz kırsalında geçen yıl büyük darbe yiyen PKK terör örgütüne yönelik, bölgede kış üstlenmesini önlemek amacıyla komandolar ve Özel Harekat Polisleri'nin başarılı operasyonları devam ediyor. Mesudiye Asayiş Komando Bölüğü ile Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat birlikleri, sıfırın altında 22 derece soğukta kırsal alanları didik didik tarayarak teröristlere göz açtırmıyor.

Devam eden operasyonlar kapsamında zaman zaman tatbikatlar da düzenleniyor. Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik ile İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya komutasında haftada 2 kez operasyonlar öncesinde gerçekleştirilen arazi tatbikatında insansız hava aracı dronede kullanıldı.

KARADENİZ HALKI TERÖRE GEÇİT VERMİYOR

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Mesudiye yaylalarında devam eden operasyonlar ve akabinde yapılan tatbikatların başarıyla sürdüğünü belirterek, "Karadeniz halkı, teröre geçit vermiyor. Karadeniz halkının istihbarat başta olmak üzere güvenlik güçlerimize her türlü desteği var. Çevrede gördüğü şüpheli durumları, güvenlik birimlerimize anında bildiriyor. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece Türkiye'de terör ve terörist kalmayacaktır. Hangi şartlar olursa olsun jandarma ile polis özel harekatımızın daima hazır olması gerekiyor. 'Bir kış üstlenmesi, barınma gibi bir şeyle karşılaşırlarsa da gereğini yapmak üzere biz buradayız' diyorlar. Bizler, yataklarımızda rahat yatıyorsak, şanlı bayrağımız gönderinde özgürce dalgalanıyorsa, ezanlarımız okunuyorsa, bunları bu kahramanlarımıza borçluyuz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Görüntü Dökümü

-------------------------

-Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun açıklaması

-Operasyondan görüntü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Veysel Eroğlu AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title