Haberler

Dha Adana Bürosu'nun Bölge Haberleri

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne Mehmet Avcı getirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne Mehmet Avcı getirildi.

Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Emniyet Müdürleri Atama Kararnamesi ile Adana Emniyet Müdürü değişti. 6 Temmuz 2009'da Adana'da göreve başlayan Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı. Görev yaptığı sürede sempatisi, halkla ilişkilere verdiği önem ve mesleki alanda yaptığı yenilikler ile tanınan Kesmez'in yerine ise, daha önce de Adana'da Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ordu Emniyet Müdürü Mehmet Avcı atandı.

Gaziantep'in İslahiye İlçesi doğumlu olan 3 çocuk babası Mehmet Avcı, 2008'de Adana Emniyet Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı sırada 1. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi etmişti.

////////////////

Elbistan'da yeşil seferberlik

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde geçen yıl başlayan yeşil kuşak oluşturma çalışmaları kapsamında 8 bin 200 dönüm alan üzerine sembolik olarak fidan dikildi. Fidan dikimine, Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Av. Durmuş Küçük, daire amirleri, İlçe İzci Kurulu'nda yer alan öğrenciler ve Orman İşletme Şefliği'nde görevli personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Genel Meclisi Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Sırrı Demir, Elbistan'ın orman alanlarına kavuşabilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Kahramanmaraş İl Çevre ve Orman Müdürü Hüseyin Çanak ise, orman alanlarının önemine değinerek "Ülkemiz genelinde 2 milyon 300 bin hektar alanın ağaçlandırılması gerekmektedir. Biz de bu sıralamada yerimizi aldık. İl düzeyinde ağaçlandırma ve erozyon kontrol çalışmalarına hız verdik" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Elbistan'da orman alanı olarak tahsis edilen bölgeye temsili olarak 100 adet fidan dikildi.

Ömer KOÇ / ELBİSTAN ,

///////////////

Anneler Derneği buluşması

TÜRK Anneler Derneği Antakya Şubesi'nin düzenlediği etkinlik yoğun ilgi gördü. Harbiye Kule Restaurant'ta yapılan toplantıda konuşan Dernek Şube Başkanı İsmet Ertürk "Yıllardan beri büyük özveri ile yürüttüğümüz dernek çalışmalarının yanında yetiştirdiğimiz birbirinden değerli evlatların sahibi olmanın onurunu haklı olarak yaşıyoruz" dedi. Toplantıya katılanlar, daha sonra müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Hatay,

16. 05. 2011

////////

İş kadınlarına yatırım daveti

Osmaniye Girişimci İş Adamları Derneği

16. 05. 2011

/////////////////

Koçak Argo Market açıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, tarım sektöründe faaliyet gösteren Koçak Argo Market, çiftçilere kapılarını açtı.

Tarsus'ta genç girişimcilerden olan ve tarım sektöründe faaliyet gösteren Ruhi Koçak, tohumdan, traktöre kadar çok sayıda tarımsal ürünün satışının yapıldığı Agromarket'i, D-400 Karayolu Adana'dan Mersin istikametine Keloğlu köprüsü civarında hizmete sundu.

Ruhi Koçak Tarım Şirketi bünyesinde kurulan Koçak Agro Market'in içerisinde bulunan AGRO Laboratuarı ise Tarsus'un ilk özel toprak analiz merkezi olma özelliğini taşıyor. 8 dönümlük alanda yaklaşık 2 bin metre kapalı alanı bulunan Koçak Agro Market'in açılışını CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Vural, Belediye Başkan Vekili Hasan Yıldırım birlikte yaptı.

İşletme sahibi Ruhi Koçak, işletme bünyesinde toprak, yaprak ve su analizinin yanı sıra süs bitkileri, bahçe el aletleri, bahçe ekipmanları, bitki besleme ürünleri, bitki koruma ürünleri, sulama ekipmanları ve evcil hayvan ürünlerinin satış ve hizmetlerinin de yer aldığını vurguladı.

Tolunay DUMAN / TARSUS(Mersin), (DHA)

(16. 05. 2011)

///////// - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title