Haberler

Denizli tasarım yarışmasında finale kalan kıyafetleri ünlü mankenler taşıdı

Güncelleme:

Tasarım yarışmasında finale kalan kıyafetleri ünlü mankenler taşıdıDenizli İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) yenilikçi ürünleri teşvik etmek amacıyla bu yıl 7'ncisini düzenlediği Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nda finale kalan tasarımcıların kıyafetleri, ünlü mankenlerin yer aldığı...

Tasarım yarışmasında finale kalan kıyafetleri ünlü mankenler taşıdı

Denizli İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) yenilikçi ürünleri teşvik etmek amacıyla bu yıl 7'ncisini düzenlediği Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nda finale kalan tasarımcıların kıyafetleri, ünlü mankenlerin yer aldığı defilede sergilendi.

DENİB'in düzenlediği 'Doğaya dokunuş' temalı 7'nci Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nın final defilesi, kentteki bir otelde yapıldı. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ile çok sayıda davetli defileyi izledi. 210 yarışmacı arasından finale kalan 10 tasarımcının kıyafetlerinin yer aldığı koleksiyon; Özge Ulusoy, Ece Gürsel ve Şebnem Schaefer'ın da aralarında bulunduğu ünlü mankenler tarafından podyumda sergilendi. Moda dünyasından Yıldırım Mayruk, Gülşah Saraçoğlu, Ertan Kayıtken, Ezra-Tuba Çetin gibi ünlü modacılardan oluşan jüri üyeleri, finale kalan tasarımları değerlendirdi.

Defile öncesi konuşma yapan TİM Başkanı Gülle, tasarım organizasyonlarının sektörel anlamda oldukça önemli olduğunu ifade etti. Tasarım çalışmalarını TİM olarak desteklediklerini kaydeden Gülle, Tasarım kültürünün bütün sektörlere yayılması için tasarımı yürekten destekliyoruz. Bu konuda üniversitelere destekler verip, cesaretlendiriyoruz. Biz farklı ürünler ortaya koymalı ve tanıtmalıyız. Biz TİM olarak İstanbul ve Türkiye'yi bir tasarım merkezi yapmak için çalışıyoruz. Bu tür etkinlikler de tasarım çalışmaları için oldukça yararlı diye konuştu.

DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ

Ünlü mankenlerin ışıltılı podyumda yürüyerek koleksiyonları taşıdığı defile, davetlilerin beğenisini kazandı. Defilenin ardından 'Ses ver sus' isimli müzik grubunun sahne performansı da tam not aldı. Daha sonra jürinin belirlediği tasarımcılara protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Ayşe Sara Arslan 'Fısıltı' isimli tasarımıyla birinci, Gizem Nur Bağ 'Hiera' adlı tasarımıyla ikinci, Mihriban Bertan ise 'Rainbow' adlı tasarımıyla üçüncü oldu. Birinciye 15 bin, ikinciye 10 bin, üçüncüye 5 bin lira ödül verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title