Haberler

DENİZLİ Gece uykusundan uyanıp balık tutmak isteyen minik Evren'in görüntüleri gülümsetti

Güncelleme:

Gece uykusundan uyanıp balık tutmak isteyen minik Evren'in görüntüleri gülümsettiDenizli'nin Tavas ilçesinde, gece uyanıp ısrarla balık tutmaya gitmek isteyen ve bunun için gözyaşı döken 21 aylık Evren Günay'ın o anları, yakınlarınca görüntülendi.

Gece uykusundan uyanıp balık tutmak isteyen minik Evren'in görüntüleri gülümsetti

Denizli'nin Tavas ilçesinde, gece uyanıp ısrarla balık tutmaya gitmek isteyen ve bunun için gözyaşı döken 21 aylık Evren Günay'ın o anları, yakınlarınca görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüyü izleyenler, gülmekten kendini alamadı.

Nikfer Mahallesi'nde yaşayan düğün fotoğrafçısı Sinan Günay'ın 21 aylık oğlu Evren, dün (salı) saat 02.00 sıralarında uyandı. Babasının balık tutma hobisi gereği oltalarla birlikte büyüyen Evren, yatağından kalkıp balık tutmaya gitmek istediğini söyledi. Ağlayarak gözyaşı döken oğlunu bir türlü saatin geç olduğuna ikna edemeyen baba Günay, evdeki iki oltasını da alıp Evren'i ilçede bulunan Aydoğdu Gölü'ne götürdü. Gölde olta hazırlığı yaparken uyuyakalan oğlunu gören baba Günay, Evren'i yeniden eve geri getirdi. Sabah uyanan Evren, tekrar balık tutmak istediğini söyledi. Günay oğlunu tekrar göle getirdi. Oltayı eline alan Evren, babasıyla birlikte balık tutmaya çalıştı. Öte yandan Evren'in, gece balık tutmaya gitmek istediği için ağladığı o anların videosu, yakınları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Tatlı çocuğun o anları, izleyenleri gülümsetti.

'OĞLUMLA BALIK TUTARAK EĞLENİYORUZ'

Çocuğun babası Sinan Günay, gençliğinden beri hobi amaçlı balık tuttuğunu söyledi. Baba Günay, kendisini gören oğlunun da balık tutmak istediğini ve oyuncak oltalarla oynayarak zaman geçirdiğini anlattı. Gece uyanarak balık tutmak istediğini söyleyen oğlunu ikna edemediğini ifade eden Günay, Gece kalkıp, 'Baba balık tutacağım' dedi. Yarım saat ikna etmeye çalıştım ancak başaramadım. Ağlamaya başladı, kıyamadım ve gecenin bir yarısı balık tutmak için göle getirdim. Göle gelip hazırlık yaptığım sırada oğlum uyuyakaldı. Eve geri döndük. Sabah uyandığında tekrar balık tutmak istediğini söyledi. Tekrar göle gelip balık tutmaya başladık. Oğlumun eğlencelerinden biri de bu. Oğlumla birlikte balık tutarak eğleniyoruz dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Tavas Evren Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title