Haberler

Deniz Feneri Gezici Giyim Mağazası Açıldı

Güncelleme:

Mağaza ile 1.000 ihtiyaç sahibi Bursalı tepeden tırnağa giydirilecek.

Yaptığı yardımlarla Türkiye'de ve dünyada milyonlarca insana umut ışığı olan Deniz Feneri Derneği, giyim yardımları kapsamında uyguladığı Gezici Giyim Mağazası çalışması ile ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Deniz Feneri bu kez Bursa'daki ihtiyaç sahipleri için bir gezici giyim mağazası açtı.

Bursa'dan yardım talebiyle Deniz Feneri'ne başvuran aileler Deniz Feneri gönüllüleri tarafından tek tek evlerinde ziyaret edilerek sosyal ve ekonomik durumları hakkında bilgi alındı. İnceleme ile ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen ailelere giyim yardımlarını ulaştırabilmek üzere, Bursa'da ailelerin kolayca ulaşabileceği uygun bir mekân bulundu. İzmir'den yola çıkarılan mağaza raf sistemi ve giyim eşyaları ile bu mekân kısa sürede mağaza haline getirildi.

Ailelerin, kendi beğenilerine uygun olarak giysilerini seçebilmelerini sağlamak amacıyla açılacak mağazada ayakkabıdan terliğe, pantolondan çoraba kadar ihtiyaç duyacakları tüm giyim malzemeleri bulunuyor.

Bursa'da ikamet eden 1.000 ihtiyaç sahibi tek tek aranarak randevu ile mağazaya davet edilecek.

152 Evler Mah. Hastane Sokak (İhtisas Hast. Üst Sokağı) Öz Çeliksan Sitesi ,A Blok – Yıldırım / Bursa adresinde hizmet verecek mağazanın açılışına Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak, Gönüllü İlişkileri Sorumlusu Yusuf Atalay, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muhlis Özlükurt,

Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Elmas, Bebe Çocuk Konfeksiyonları Sektörü Sanayi ve İş Adamları Derneği Başkanı Rıdvan Güler, Ensar Vakfı Yöneticilerinden Aldülmelik Güler, Deniz Feneri bağışçı ve gönüllüleri katıldı.

Deniz Feneri Bursa Yardımları

Yardım Alan Sayısı 3.829 aile, 11.692 kişi

Bağışçı Sayısı 21.264

Gönüllü Sayısı 1247

Bursa'ya Yapılan Bazı Yardımlar

Nakit 596.144 TL

Gıda 6.879 Takım

Et 3.605 Kg.

Giyim 10.941 Kişi

Konaklama 1.214 Adet

Kırtasiye Seti 3.231 Adet

Ayni Yardım Tutarı 2.734.798 TL

Nakdi Yardım Tutarı 596.144 TL

Toplam Yardım Tutarı 3.330.942 TL

Geynik Köyü İlköğretim Okulu: Büyükorhan İlçesi Geynik Köyü'nde yıllardır kapalı olan okul ve lojman tamir edilerek eğitime açıldı.

Su Medeniyettir: Osmangazi Mürseller Köyü'nde çeşme, Büyükorhan'ın Geynik Köyü'nde su deposunu yeniledi.

Sağlık Taramaları: Mustafa Kemal Paşa İlçesi Yaylaçayır ve S. Mustafalar Büyükorhanlı İlçesi Aktaş, Burunca ve Sarnıç Köylüleri sağlık taramasından geçirildi.

Sünnet: Yüzlerce çocuğu sünnet ettirdi.

Afet: Mustafa Kemal Paşa ilçesine bağlı Karaköy'de çıkan yangında 300 aileye muhtelif yardımlar yapıldı.

Bir Hayat Kurtar: Proje kapsamında Bursalı ihtiyaç sahiplerine destek verildi.

Ev Tamiratları: Güzel evim projesi kapsamında ev tamiratları yaptırıldı.

İnegöl Mobilyacılar Fuarı: Standlar kurarak Bursalılarla bir araya geldi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title