Haberler

DENİB, Denizli ve Uşak'ta "Dış Ticaret Bilgilendirme' seminerleri verdi

Güncelleme:

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ortaklığı ile Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde, Denizli ve Uşak'ta "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" verildi.

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ortaklığı ile Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinatörlüğünde, Denizli ve Uşak'ta "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" verildi.

Seminerler DENİB iş birliğiyle, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ile Uşak'ta, Denizli Ticaret Odası ev sahipliğinde ise Denizli'de verildi.

Gerçekleştirilen seminerlerde, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden Ticaret Uzman Yardımcısı Gökberk Sönmez, 'İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları Desteklerinden, Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Yurtiçi ve Yurtdışı Fuarlar, Marka-Turquality ile Küresel Tedarik Zincirine Giriş ve Türkiye Ticaret Merkezleri' başta olmak üzere çeşitli konular hakkında mevzuatla ilgili güncel bilgiler sundu.

Seminerlere Denizli ve Uşak'tan yoğun katılım oldu

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü'nden İhracatı Geliştirme Uzmanı Halit Oral Akbay ise !Ülke Sunumu-Rusya pazarına İhraç İmkanları, pazara girişte yapılması gereken detaylar hakkında genel bilgilendirme yaptı.

Ticaret Bakanlığı Dış Temsilcilikler ve Uluslararası Etkinlikler Genel Müdürlüğü'nden İhracatı Geliştirme Uzmanı Emine Çiğdem Kemahlı Kaleli'nin, 'Çin Halk Cumhuriyeti Pazarına İhraç İmkanları, Çin Dış Ticaret Verileri, Gümrük Vergileri, Pazara Giriş' ile ilgili konulardaki sunumunun ardından, Türk Eximbank Denizli Şubesi'nden Uzman Muhammed Afşar, Salih Kayhan ve Selçuk Ekşi, 'Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları' konularında güncel bilgi sunumları gerçekleştirildi.

Denizli ve Uşak'ta faaliyet gösteren ihracatçı firma temsilcilerinin ve ilgililerin katılım sağladığı seminerler, soru-cevap bölümüyle sona erdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Denizli Uşak Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title