Haberler

Pusu Kurdu, Yaşlı Adamı Mahalle Ortasında Öldüresiye Dövdü

Güncelleme:

Denizli'de yaşayan Galip Kara, babasından maddi yönden fayda sağladığını, bu nedenle onunla görüşmeyi kesmesini söylediği bir kişi tarafından, mahalle ortasında demir sopayla dövüldü.

Denizli'nin Çal ilçesinde yaşayan Galip Kara (61), babasından maddi yönden fayda sağladığını, bu nedenle onunla görüşmeyi kesmesini söylediği H.S. (43) tarafından mahalle meydanında demir sopayla dövüldü. O anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülenirken, gözaltına alınan H.S. sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MUHTAR ARAYA GİRDİ, KAVGAYA ENGEL OLAMADI

Olay, pazar günü, Selcen Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre önce Galip Kara, mahalle sakini H.S.'den, maddi yönden faydalandığı gerekçesiyle babasıyla görüşmeyi kesmesini istedi. İddialara göre Galip Kara ile H.S.'nin tartıştıktan sonra olaysız bir şekilde ayrıldı. Ancak Galip Kara aralarındaki sorunu halletmeleri için araya muhtarı koymak istedi. H.S. kendisine muhtar tarafından da böyle bir istek gelince sinirlendi.

DEMİR SOPANIN UCUNU KESKİN SİVRİ METALLER KAYNATTIRMIŞ

H.S., pazar sabahı, Selcen Mahallesi meydanında otomobilinde Galip Kara'yı beklemeye başladı. Meydanda 35 dakika bekleyen ve ekmek almayan giden Kara'yı gören H.S., otomobilden elinde demir sopayla inip, saldırdı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Kara'nın önce ellerine yere düşünce de bacaklarına demir sopayla defalarca vurdu. Demir sopanın ucuna özellikle kaynak yaptırılan keskin çıkıntı nedeniyle Kara'nın vücudunda derin kesikler oluştu. Kara'nın yere yığılmasına rağmen, H.S.'nin vurmaya devam ettiği görüldü. Bir süre sonra durup otomobiline yönelen H.S., ağır yaralı Galip Kara'nın vatandaşlardan yardım istediğini duyunca, tekrar yanına giderek yine vurmaya başladı. Bu sırada yardıma vatandaşlar koştu. Vatandaşların geldiğini gören H.S. ise otomobiline binip, kaçtı.

'HASTANEYE KALDIRILDI'

Ambulansla hastaneye kaldırılan Kara'nın vücudunun çeşitli yerlerinde derin kesikler olduğu ve çok kan kaybettiği belirlendi. Kara'ya, 20'den fazla dikiş atıldı. H.S. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanınca adliyeye sevk edilen H.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hastaneden taburcu edilen Galip Kara, insanlık dışı muamele gördüğünü, ölümden döndüğünü belirterek, "Benim babam yaşlı birisi. Sürekli babamın yanına gidiyor. Ben de gitmesini istemediğim için aramızda tartışma çıktı. Daha önce bana bardak fırlattı. Geçen gün mahallede pusuda bekleyip, bana demir sopayla saldırdı. Ellerime ve bacaklarıma sopayla öldüresiye vurdu. Yere düşmeme rağmen vurmaya devam etti. Öleceğimi sandım. Bana bu insanlık dışı muameleyi yapan cani kişi tutuklanmadı, serbestçe geziyor. Ben ise vücuduma aldığım ağır yaralarla zor günler geçiriyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Denizli Çal 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

GARİBAN:

serbest bırakanlara aynı şey yapılsın

31
0
yanıtYanıtla
nevşehirli:

bu nasıl adalet bu savcıyı aynı çubukla dövseler onuda tutuksuz yargılarlarmı adaleeeeetttttt nerdesinnnnn

15
0
yanıtYanıtla
xxxx:

bizim adalet herkese ayrı muamele yapar, tıpkı . . . . . . . . . . . gibi

yanıt0
yanıt0
!!!!:

BAZEN Bİ İFTİRA UĞRUNA MASUM SESSİZ GARİBAN İNSANLARI İÇERİ ATIN, İŞİNİZE GELMEYİNCE BÖYLE PSİKOPATLARLA UĞRAŞMAK SALIN GİTSİN. HAKİMLERE ALLAH VİCDAN VERSİN. AMA KALEMİNİ KÖTÜYE KULLANANLARA DA ALLAH YAPTIKLARI HATAYI AYNEN ÇEKTİRSİN.

14
0
yanıtYanıtla
can:

yaparlar ve polis serbest birakir ekmek verdigim avukat bana saldirdi dövdü korkuttu ne oldu olan bana oldu beni dinlemediler bile cünkü yalnizim ve param yok

12
2
yanıtYanıtla
ahmet:

akıldan yoksun arkadaşım serbest bırakan polis değil azıcık hukuk öğren. . polisin böyle bir yetkisi yok

yanıt1
yanıt0
VATANTAŞ:

polis serbest bırakmaz dostum yanlış düşünüyorsun. polis herzaman yakalar ama savcılık ya da mahkeme serbest bırakır. . .

yanıt0
yanıt0
irfan:

şimdi bu aynı şeyi bir daha denese madur bunu vursa bu ahlaksızı serbest bırakan hakim savcı yine denetim li serbestlik işletirmi (yada madur savcının köyde yaşayan babası olsa )

7
0
yanıtYanıtla
NEYYYYSEEEEEE:

TUTUKSUZ YARGILANMAK UZERE NEDİR YA MALMI BUNLAR ADAMIN YAPTIĞI KAMERADAN TAMAMEN GÖRUNUYOR DAHA NEYİ BEKLİYORLAR ACABA

6
0
yanıtYanıtla
cehennemi bekliyorlar:

adalet münafik olmus

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title