Haberler

Deivid: 'Güzel Sonuçlarla Çıkacağımıza İnanıyorum'

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Forveti Deivid de Souza, 3 Kulvarda Mücadele Ettikleri Zorlu Maç Periyodundan Güzel Sonuçlarla Çıkacaklarına İnandığını Söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Deivid de Souza, 3 kulvarda mücadele ettikleri zorlu maç periyodundan güzel sonuçlarla çıkacaklarına inandığını söyledi.

Samandıra'daki tesislerde antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deivid, zorlu maçların olduğu dönemi başarıyla geçebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, ''Bu zorlu periyottan güzel sonuçlarla çıkacağımıza inanıyorum'' dedi.

Şampiyonluk mücadelesinde rakipleriyle olan puan farkı hatırlatılarak, ''Şampiyonluk beklenenden erken gelebilir mi?'' şeklindeki soruya Brezilyalı oyuncu, şöyle yanıt verdi:

''Böyle bir ihtimal var. Bunu göz önünde bulundurabiliriz. Eğer biz maçlarımızı kazandığımız takdirde ihtimaller arasında, ya fark böyle kalır ya da rakiplerin puan kaybıyla fark açılır. Ama bunlar sadece biz maçlarımızı kazandığımız taktirde olur. Elimizden gelen herşeyi yapacağız.''

İlk günlerindeki adaptasyon sürecinin ardından her geçen gün iyiye gittiğini belirten Deivid, ''Umarım güzel sonuçlara imza atarız ve benim de bunda payım büyük olur'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title