Haberler

DeAndre Yedlin'in Alanya maçındaki performansı ülkesi ABD'de gündem oldu: Son 7 yılın en iyisi

Güncelleme:

Galatasaray'ın Alanyaspor'a karşı bulduğu tek golün pasını veren DeAndre Yedlin'in performansı, ülkesi Amerika Birleşik Devletleri'nde de konuşulurken Yedlin'in son 7 yıl içindeki en iyi maçını çıkarttığı belirtildi.

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin, Emre Kılınç'ın golünde attığı pasla dikkat çekti. Sarı kırmızılı forma ile ilk asistini yapan Yedlin, attığı uzun pasın yanında savunmasıyla da dikkat çekti.

44 kez topla buluşan Yedlin, 21 pas denemesinde 16 isabet sağlarken, 19 ikili mücadelenin 11'ini kazandı. 6 kez top çalan Yedlin, bu alanda maçın en iyisi oldu.

Maç boyu bir kez uzun pas deneyen ve onda da asist yapan ABD'li sağ bek, 3 hava topu mücadelesinden galip ayrılıp, 3 kez de top uzaklaştırdı.

"KARİYER REKORU KIRDI"

Amerika'da Yedlin'in eski takımı olan Seattle Sounders'a yakın olan Sounderatheart sitesi, Yedlin'in performansından övgüyle bahsederken "2014'te Seattle Sounders'tan ayrıldıktan bu yana en eksiksiz performansını göstermiş olabilir. Hem hücumda etkiliydi hem de savunmada 6 kez top çalarak kariyer rekorunu kırdı" sözleri kullanıldı.

"BİR PENALTISI DA VERİLMEDİ"

Öte yandan ABD'li site, DeAndre Yedlin'in 62. dakikada yerde kaldığı pozisyonun penaltı olması gerektiğini belirtti. Haberde "62. dakikada ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyon için Yedlin, penaltı almayı hak etmişti ama penaltı kararı verilmedi" denildi.

"YEDLIN İÇİN MÜTHİŞ BİR TRANSFER BAŞARISI"

ABD'li futbol yazarı Brian Sciaretta ise "Yedlin'den harika performans! Newcastle yedek kulübesinden gelip Süper Lig lideri Galatasaray'da oynuyor. Yedlin için müthiş bir transfer başarısı oldu" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Emre Kılınç Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (6)

Ahmet:

Ben dediklerine hiç katılmıyorum. Bu adam pimi çekişmiş bomba misali. İleride oynar. Ama defans yönü çok zayıf.

1
7
yanıtYanıtla
Mustafa:

Büyük takımlarda bekler hücum yapmak zorunda, bek hücuma destek verdiği zamanda orta saha ve önünde oynayan açık defansa yardım etmeli. yoksa geride çakılı kaldığı sürece en boş topçu bile açık vermez. adamın önünde oynayanların defans yönü çok zayıf.

yanıt2
yanıt0
fetdat:

takıma oynatan veya futbolcuyu oynadan galatasarayda bir antören var ki ölüye bile oynatır bravo fatih hocaya

5
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Gs için büyük transfer başarısı. Fb görüntüde en iyi kadroya sahip. Ama amatör ruh Gs ve Bjk de var. Ts de iyi ama şampiyonluk iki takıma bakıyor.

4
0
yanıtYanıtla
hak:

hele o kendini ceza sahasında 3 takla atışı var ya oscarlık. ömer bayramı bile geçti.

2
0
yanıtYanıtla
Falcaoyu:

Bize kim iteledi,ben hala ordayım.40 yaşında adamı nasıl aldınız hiç mi vicdan yok paramız çöp oldu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title