Haberler

Dalaman'da bir inşaatın kenarında bebek cesedi bulundu

Güncelleme:

MUĞLA'nın Dalaman ilçesinde, bir inşaatın yapımı süren bahçe duvarı üzerinde bir beze sarılıp, üzerine ceket örtülmüş erkek bebek cesedi bulundu.

MUĞLA'nın Dalaman ilçesinde, bir inşaatın yapımı süren bahçe duvarı üzerinde bir beze sarılıp, üzerine ceket örtülmüş erkek bebek cesedi bulundu.Merkez Mahallesi, Damla Sokak'taki bir apartman inşaatının yapımı  süren bahçe duvarı üzerinde bugün saat 09.30 sıralarında, bir beze sarılı, üzerine ceket atılmış bir bebek olduğunu fark eden çevredekiler, durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, yeni doğduğu belirlenen erkek bebeğin yaşamını yitirmiş olduğu belirledi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesini ardından bebeğin cesedi, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Soruşturma başlatan polis, bebeği bırakan kişinin tespit edilmesi için çevredeki MOBESE ve güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek incelemeye alırken, bebeğin annesinin bulunabilmesi için hastanelerdeki son zamanlardaki doğum kayıtlarının da incelemeye aldığı bildirildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dalaman Muğla Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Arzu:

Çok yazık ...ah yavrucak ...melek oldu uçtu gitti..nasıl bir vicdan nasıl kıyılır ya rabbim.Dalamanda da artık şu kamera ve mobeseler çalışsa.Çalışsan tek bir kavşaktaki kamera sistemi.belediye başkanı artık yıl 2020 de şu kamera sistemini geçerliliğe götürsün.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title