Haberler

Cüneyt Çakır: "Var, Büyük Hatalardan Bizi Koruyacak"

özel açıklamalarda bulundu.

özel açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası'nda  yarı final karşılaşması yöneten ve bundan sonraki turnuvalar için hedeflerinin final olduğunu ifade eden Cüneyt Çakır, "Bizim için çok önemliydi orada ülkemizi temsil ediyorduk. İkinci kez üst üste dünya kupasında görev yaptık. İki dünya kupasında da yarı final yöneterek ülkemizi, bayrağımızı en iyi şekilde temsil ettiğimiz inanıyorum. Bizim için dua eden herkese teşekkür ederim. Bizim için tabi ki de bu seviye olmak Türk hakemliğini, Türk futbolunu temsil etmek gurur verici bir şey. Bundan sonra da çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz. İnşallah bundan sonraki turnuvalarda final maçlarında görev almaya çalışacağız. Biz oradayken, Türk halkının desteğini hep hissettik ve onların duaları bizim için çok önemliydi. İki grup maçı ve daha sonra yarı final müsabakasıyla başarımızı taçlandırdık. Kısa ve uzun vadeli hedeflerimizi var bunları da umarım gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"BİR KAÇ HAFTA ANLAYIŞ GÖSTERMELİLER "

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda kullanılan ve gelecek sezondan itibaren Türkiye'de de uygulanacak olan VAR sistemiyle ilgili de konuşan Çakır, "Video Hakem Sistemi ilk kez Dünya Kupası'nda uygulandı. Yeni bir uygulama herkes Dünya Kupası'nda takip etti. Tabi ülkemizden uygulanmaya başladıktan sonra ilk birkaç hafta herkesin anlayış göstermesi lazım. Çünkü yeni bir sistem bu. Ben futbola fayda sağlayacağını düşünüyorum.

Çünkü bir adalet duygusu var. Bu gerçekleşecek. Büyük hatalardan bizi koruyacak. Umarım Türk futbolu için hayırlısı olur." şeklinde konuştu.

2 GRUP MAÇI VE YARI FİNAL YÖNETTİ

Cüneyt Çakır ve ekibi Dünya Kupası'nda 3 maçta görev yaptı. B Grubu'nda İran'ın Fas'ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın hakemi olan Çakır ve yardımcıları, D Grubu'nda Arjantin'in Nijerya'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yönetti. Çakır ve ekibi son olarak yarı finalde Hırvatistan'ın İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek finale yükseldiği karşılaşmada görev aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Cüneyt Çakır ve ekibinin gelişi

Cünyet Çakır'ın açıklamaları

Detaylar - Lkemizi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Cüneyt Çakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title