Haberler

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Şenkaya Belediye Başkan Adayı Gençay Uğraş Oldu! Gençay Uğraş Kimdir ?

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Erzurum Şenkaya Belediye Başkan Aday'lığı için açıklanan isim Gençay Uğraş oldu. Gençay Uğraş kimdir, nerelidir?

2019 Yerel Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Şenkaya Belediye Başkan adayı belli oldu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Şenkaya Belediye Başkan Adaylığı için açıklanan isim Gençay Uğraş oldu. Peki Gençay Uğraş kimdir?

GENÇAY UĞRAŞ KİMDİR?

Gencay Uğraş, 25 Haziran 1978'de Şenkaya'da doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde İşletme eğitimine devam etmekte olan Uğraş, aynı zamanda iş adamıdır.

MİLLETVEKİLİ DANIŞMANLIĞI YAPTI

Çankaya Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunan Uğraş, 23. Dönem CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili Celal Dinçer'in danışmanlık görevlerini yürüttü.

Özel bir şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini halen yürütmekte olan Gençay Uğraş, aynı zamanda ingilizce de bilmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title