Haberler

Crouch: Yapacak Çok İşimiz Var

Liverpool Takımının Forveti Peter Crouch, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Beşiktaş ile Oynadıkları Maçın Kesin Bir Zafer Olmasına Rağmen Grupta Daha Yapacakları Çok İş Olduğunu Söyledi.

Liverpool takımının forveti Peter Crouch, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Beşiktaş ile oynadıkları maçın kesin bir zafer olmasına rağmen grupta daha yapacakları çok iş olduğunu söyledi.

Anfield Road Stadı'nda dün oynanan ve 8-0 sonuçlanan maçın ilk ve son gollerinin sahibi Crouch, UEFA'nın internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, bunun kesin bir zafer olmasına rağmen büyüsüne kapılmadıklarını belirterek, “Çok sayıda gol attık ve bundan mutlu olabiliriz, ancak daha gidecek çok yolumuz ve yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Gruptaki diğer maçların hepsini kazanmaları gerektiğini daha önce de söylediklerini kaydeden İngiliz forvet, “Bu büyük bir zafer olsa bile yalnızca üç puan aldık” diye konuştu.

Dün akşamki zihniyetle devam ettikleri takdirde başarılı olacaklarını ifade eden 26 yaşındaki oyuncu, bu oyunla güvenlerinin arttığını kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol kaydetmenin her zaman görülen bir şey olmadığını ifade eden Crouch, “Bunun bir parçası olmak güzel” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title