Haberler

Cristiano Ronaldo, Juventus Maçında Muhteşem Bir Rövaşata Golüne İmza Attı

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Juventus ile karşılaşan Real Madrid'de Cristiano Ronaldo, uzun yıllar unutulmayacak bir rövaşata golüne imza attı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Real Madrid Deplasmanda İtalyan devi Juventus ile karşılaştı.

Zorlu mücadeleye Cristiano ronaldo damga vurdu. Karşılaşmanın 3. dakikasında attığı golle 10 maç üst üste gol atma başarısını gösteren Cristiano Ronaldo, 64. dakikada muhteşem bir gole imza attı.

Cristiano Ronaldo, Juventus Maçında Muhteşem Bir Rövaşata Golüne İmza Attı

UZUN YILLAR UNUTULMAYACAK BİR GOL

Defansın arkasına atılan topa hareketlenen Ronaldo, Chellini'nin hatasında topla buluştu. Ronaldo'nun geriye çevirdiği topa Lucaz Vazques gelişine vurdu fakat Buffon kaleye giden topu yumruklarıyla uzaklaştırdı. Dönen topta Carvajal güzel bir orta kesti. Yüksekten gelen ortaya Cristiano Ronaldo mükemmel yükseldi ve muazzam bir rövaşata vuruşu i,le topu ağlara gönderdi.

Cristiano Ronaldo, Juventus Maçında Muhteşem Bir Rövaşata Golüne İmza Attı

ZIDANE İNANAMADI

Cristiano Ronaldo'nun bu golü Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane inanamadı. Ellerini başına götüren ünlü teknik adam şaşkın bakışlarıyla yedek kulübesine dönüp şaşkınlığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Juventus Spor Haberler

500

Yorumlar (37)

USTA:

Messi mi Ronaldomu diyenlere, eyv Ronaldo iyi bir insan belli yardimlariyla vs, fakat biz Burda kiyaslarken onlarin karakterini huyunu suyunu degil ´sadece Futbol konusuyourz bildigim kadariyla. . Ve Futbol konusuna girincede benim görüsüm ne Ronaldosu ne pelesi ne maradonasi. . ücü bir olsa futbol olarak bi messi edemez. . daha messi gibi biride gelmez zannetmem. ondaki o oyun görüsü, zeka, Ceviklik cabukluk kimsede yok. .

3
12
yanıtYanıtla
....:

Messi''nin Ronaldo''dan üstün olduğu alanlar:teknik oluşu, çalım, pas ve takım oyununa ayak uydurması. Ronaldo ise güç, sürat, şut, iki ayağını kullanabilme, kafa vuruşu ve gol becerisi olarak Messi''den çok daha iyi. . . . Messi göze hoş gelen futbol oynasada Ronaldo tartışmasız daha iyi oyuncu. .

yanıt1
yanıt0
Aykut yetenek düşmanıdır:

Ronaldoyu fenere getirse ne olacak yetenek düşmanı aykut onu kıskanır ve kulubede çürütür

12
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞ JK:

#cometobesiktas

5
5
yanıtYanıtla
Soner:

se ne diyon lan değişik

yanıt4
yanıt2
BEŞİKTAŞ JK:

şampiyonlar liginde oynamayanlar anlayamaz. . . #ezikrenkliler

yanıt3
yanıt4
hamdi:

Ya kim ne derse desin. . . Trabzonun cimboma attıgı golün yanında bu gol out sayılır

3
7
yanıtYanıtla
ADINI SEN KOY:

iki gol arasında tek diyeceğim sadece akıl var. biri pozisyon içinde isteyerek bilerek sonuca odaklı harekete geçiyor. biri de faul oldu da vurdular diye sinirlenip topa vuruyor.

yanıt0
yanıt0
mzo:

kesinlikle 10 numara

6
2
yanıtYanıtla
musa:

alex sin musa sow un attığı rovaşatayı görmeyen kendininkini avrupai rovaşata sanırmış

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title