Haberler

Copa Amerika A ve B grubu puan durumu! Arjantin kaç puanda, Brezilya kaç puanda, gruptan çıktı mı? 2021 Copa America tüm sonuçlar!

Güncelleme:

Copa America 2021 tüm hızıyla devam ediyor. A grubunda Arjantin yer alırken B grubunda ise Brezilya yer alıyor. Peki, hangi takım kaç puanda? Copa America A grubu puan tablosu nasıl? Copa America B grubu puan durumu nasıldır? Arjantin ve Brezilya kaç puanda, hangi takım gruptan çıkacak?

Euro 2020 heyecanı devam ederken bir taraftan 2021 Copa America maçları da devam ediyor. Copa America maçları ülkemizde Haber Global kanalında canlı olarak veriliyor. Peki Copa America puan durumları nasıl? Copa America hangi maçlar oynanacak? Arjantin gruptan çıkar mı? Brezilya gruptan çıkar mı?

COPA AMERİCA MAÇLAR SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Maçlar genellikle gece saatlerinde yayınlanıyor. Genellikle günde 2 maç yapılıyor ve ilk maç gece 00:00 'da başlarken diğer maç ise gece saat 03:00 'da başlamaktadır.

COPA AMERİKA 2021 MAÇLARI HANGİ KANALDA?

Copa America maçları ülkemizde Haber Global ekranlarında canlı olarak veriliyor. Saat farkından dolayı maçlar genellikle gece saatlerinde oynanmaktadır.

Maç özetlerini Haber Global'ın Youtube sayfasından izleyebilirsiniz.

COPA AMERİCA PUAN DURUMLARI

Copa America'da A ve B grubu mevcuttur. Puan durumları şu şekilde:

Copa Amerika A grubu güncel puan durumu:

  • Arjantin - 7 puanda
  • Şili - 5 puanda
  • Paraguay - 3 puanda
  • Uruguay - 1 puanda
  • Bolivya - 0 puanda

Copa Amerika B grubu güncel puan durumu:

  • Brezilya - 9 puanda
  • Kolombiya - 4 puanda
  • Peru - 4 puanda
  • Ekvador - 2 puanda
  • Venezuela - 2 puanda

ARJANTİN VE BREZİLYA KAÇ PUAN? GRUPTAN ÇIKAR MI?

Şuanda Arjantin A grubunda 7 puanda lider. Brezilya ise B grubunda 9 puanla liderliğini sürdürüyor. Maçlar böyle devam ederse iki takım kendi gruplarında lider olarak bir üst tura çıkabilirler.

A ve B grubunda 5 takım yer alıyor. İlk 4 sıradaki takım bir üst tura çıkacak. Sonuncu takım elenecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title