Haberler

Çinliler, Türkiye ile İşbirliği İstiyor

Çin Ticaret Bakanı Bo Xilai, Bürokrat ve İşadamlarından Oluşan 70 Kişilik Çin Heyeti, İkili İşbirliği Görüşmeleri Yapmak İçin Türk İhracatçılarıyla Bir Araya Geliyor.

Çin Ticaret Bakanı Bo Xilai, bürokrat ve işadamlarından oluşan 70 kişilik Çin heyeti, ikili işbirliği görüşmeleri yapmak için Türk ihracatçılarıyla bir araya geliyor.

Türkiye İhracatçılar Meclisi, Dış Ticaret Müsteşarlığı ve İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri'nin ev sahipliğinde Çırağan Kempinski Oteli'nde düzenlenecek Türk-Çin İş Forumunda; Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Çin Halk Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Bo Xilai ve TİM Başkanı Oğuz Satıcı'nın birer konuşma yapmaları bekleniyor.

Devlet Bakanı Tüzmen, Çin Ticaret Bakanı Bo Xilai ve TİM Başkanı Oğuz Satıcı, Türk ve Çin işadamlarının işbirliği görüşmelerinin ardından, iki ülke arasındaki işbirliği konusunda basın açıklaması yapacak.

Toplantıda, ikili görüşmeler sonucunda müteahhitlik alanında işbirliği mutabakat zaptı ile diğer alanlarda da anlaşmaların olması halinde imza töreninin yer alacağı forumda ticari ve ekonomik alanlarda her iki ülke işadamlarının ilişkilerine katkı sağlayacak Türkçe ve Çince dillerinde Türk-Çin Web Sitesi'nin açılışı Devlet Bakanı Tüzmen, Çin Ticaret Bakanı Bo Xilai ve TİM Başkanı Oğuz Satıcı tarafından yapılacak.

(LK-ERÖ-NÇ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title