Haberler

Çiftlik Bank Sahibine Peş Peşe Darbe: Müdür Yakalandı, Eşi Teslim Oldu

Güncelleme:

Çiftlik Bank Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Çolak, İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı. Kayıplara karışan şirket sahibi Mehmet Aydın'ın, 20 yaşındaki eşi Sıla Aydın da savcılığa giderek teslim oldu.

Çiftlik Bank Yönetim Kurulu Üyelerinden Cemal Çolak, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İstanbul'da ikametine yapılan operasyonda gözaltına alınarak Sakarya'ya getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Çolak, adliyeye sevk edildi.

TESİSLERDE ARAMA YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde, Sakarya'nın Taraklı ilçesindeki, Çiftlik Bank Mavi Yumurta Damızlık Tesisinde, Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı ile arama yapılarak, evraklara el konulmuştu. Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Çiftlik Bank'ın yönetim kurulu üyelerinden Cemal Çolak'ın (35) İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ikametine operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

"HABERİM OLMADAN ŞİRKET MÜDÜRÜ YAPILDIM"

Gözaltına alınan yönetim kurulu üyesi Çolak, Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Burada ki ifadesinde, kendisinin güvenlik görevlisi olduğunu ve daha sonrasında ise bilgisi dışında şirket müdürü yapıldığını söyledi. Çiftlik Bank ile yaşanan sıkıntılar sonrasında durumdan şüphelenerek sözde müdürlükten istifa ettiğini de ifade eden Çolak, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

EŞİ DE TESLİM OLDU

Çiftlik Bank Yönetim Kurulu Üyelerinden Cemal Çolak'ın ikametine yapılan operasyon sonucu yakalanarak adliyeye sevk edilmesinin ardından, Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın ile birlikte şirket yönetiminde ismi geçen 20 yaşındaki eşi Sıla Aydın'ın da avukatı ile birlikte Geyve Cumhuriyet Başsavcılığına giderek teslim olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Cemal Çolak İstanbul Sakarya Geyve 3.Sayfa Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (37)

Abi:

Yaşı bana yakın olanlar gayet iyi bilir. Bu iş ilk önce 1975 yılında Post. Mat. Kat. ( Posta ile Matematik Katsayı ), banker Kastelli ile devam etti, Sonra yazdığınız gibi Jet Fadıl bu düzenbazlığı iki kere uyguladı. Son olarak ta Çiftlik Bank. Aslında bu sanal düzenden aşırı para kazanmak isteyenler bunu biraz hak ediyorlar, ama işin vahim olan tarafı devletin bu düzenbazlara '' Atı alan Üsküdar`ı geçtikten sonra '' müdahale etmesi. Anlayamadığım tarafta sadece burası.

16
0
yanıtYanıtla
can:

titanı unutttun

yanıt1
yanıt0
Sogomon:

Hayret böyle bir yetenegi kabineye bakan olarak almamislar memleket babanızın çiftliği Öküzler

12
3
yanıtYanıtla
Misafir:

Bu sistem ilk çıktığı zaman müdahale edilmeliydi. Çiftlik bank 2 senedir piyasada.

12
0
yanıtYanıtla
SAF OLMAYIN KARDEŞİM SİZDE:

HERŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEYİN KARDEŞİM MALMISINIZ YA

yanıt2
yanıt0
KAAN:

BİZ BUKADAR KOLAY PARA PEŞİNDE OLURSAK DOLANDIRICI EKSİK OLMAZ BU TOPRAKLARDA

11
0
yanıtYanıtla
kartal:

buraya para yatiranlar yemez icmez tiplerdir yani 50 kurs cay parasi vermeyen insanlardir cokmu cok guzel olmus hellal sana donbalak bu kadar eneyiyi carptigin icin

7
2
yanıtYanıtla
Hakan E.:

Kolay yoldan para kazanmak tek derdi yeni nesilin. Emek harcamayacak, bir iş yapmayacak, elinde telefon akşama kadar instagramda snapte takılacak ama 50 bin lira parası 500 bin lira olacak. . Bak sen. . İyi oldu. Akıllanmışlardır. . Sıra sanal paracılarda. . Onlar da patlamaya başladı şimdiden. . Oh olsun.

8
0
yanıtYanıtla
can:

aynen her yeni nesil bir silkeleniyor. daha öncesi jet fadıl onun öncesi titan

yanıt0
yanıt0
Superman:

Hepimiz sizleri uyardık. Bu bir titan, saadet zinciri bunun kazananı sadece en tepedeki olur diye. 2-3 ay para alınca adamı savunup bizi kıskanç diye adlandırdınız. Bunun Dünya''da bir çok benzeri var, sizden paraları alıp bilcoin alıyorlardı, bu hızlı yükselmeden kazandıkların karın yüzde 1-3 parayı topladıklarına dağıtıyorlar, siz 3 yumurtadan, 1 litre sütten kazandığınızı sanıyorsunuz. Bilcoin hızla düşüşe geçince vın turizm, Dünya''da bu işi yapıp kaçamayıp intihar eden var. Bu kaçmış

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title