Haberler

    Chrome Beta, Pil ve Veri Tasarrufu Sağlayan Özelliklerle 76. Sürüme Güncellendi

    Android için Google Chrome'un beta uygulaması, pil ve veri tasarrufu yaparak kullanıcıya bir hayli fayda sağlayabilecek yeni özelliklerle güncellendi.

    Android için Google Chrome uygulaması sadece birkaç gün önce 75. sürümüne güncellenmişti. Bu güncelleme, güçlü ve benzersiz şifreler oluşturmaya yardımcı olan ve ayrıca kayıtlı şifrelerde arama yapmaya izin veren bir şifre yöneticisi içeriyordu. Ayrıca karanlık mod da güncellemeyle birlikte gelmişti.

    Şimdi de Android'in Google Chrome uygulamasının beta sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı. Uygulama bu güncellemeyle birlikte 76. sürümüne ulaşmış oldu. Bu güncelleme ise hem pil hem de mobil veri kullanımında tasarruf sağlayacak yenilikler içeriyor.

    İlk yenilik internet sayfalarının aşağısında kalan resimlerin görüntülenene kadar yüklenmemesi. Kullanıcı sayfayı aşağı doğru kaydırmazsa Chrome, sayfanın aşağısında kalan resimleri yüklemiyor. Belirli bir seviyede aşağı doğru kaydırmaya başladıkça resimler yükleniyor. Böylece veri kullanımı sınırlandırılmış oluyor. Şirkete göre kullanıcının asla görmediği verileri yüklemek, pil ömründen kayba ve sistem kaynaklarını gereksiz harcayarak uzun işlem süresine maruz kalınmasına neden oluyor.

    Güncellemenin bir parçası olarak uygulamanın sağ üst köşesinde kullanıcının Google profil resmine yer verilmiş. Ayrıca karanlık mod etkin olduğu sürece Chrome, herhangi bir internet sayfasının karanlık yapısını gösteriyor.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Google Chrome Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title