Haberler

Christoph Daum'un Türkiye paylaşımlarına Emre Belözoğlu'ndan tepki: Bizi rahatsız ediyor

Güncelleme:

Erol Bulut'un Fenerbahçe'deki geleceği tartışılmaya başlanmasının ardından sarı-lacivertli takımın eski teknik adamı Christoph Daum'un sık sık Türkiye paylaşımı yapmasına Sportif Direktör Emre Belözoğlu'ndan tepki geldi.

Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum'un paylaşımları gündemden düşmüyor. Sarı-Lacivertli kulüp her kaybedilen puan ve maç sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelen Daum'a rahatsızlıklarını iletti.

"FENERBAHÇE'DE ÇALIŞMAYA HAZIRIM"

Erol Bulut'un aldığı her kötü sonucun ardından sosyal medya paylaşımlarıyla taraftarın dikkatini çeken Daum Fenerbahçe yönetimine göreve hazır olduğunu iletti. Eski oyuncusu Mehmet Aureilo aracılığıyla "Türkiye'yi çok seviyorum. Fenerbahçe'de çok güzel anılarım var. Hep olumlu şeyler düşünüyorum. Yapabileceğim şeyler olduğunda yardıma hazırım." mesajı gönderdi. Daum'un bu mesajı Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu'na iletildi.

Christoph Daum'un Türkiye paylaşımlarına Emre Belözoğlu'ndan tepki: Bizi rahatsız ediyor

"BİZİ RAHATSIZ EDİYOR"

Christoph Daum'un paylaşımları ve Fenerbahçe'ye gönderdiği mesajı Emre Belözoğlu ise sert bir dille cevapladı. Belözoğlu, "Biz hocamızın arkasındayız, arkasında duracağımızı da kendisine söyledik. Erol Bulut'a güvenimizi ilettik. Türkiye'nin zor zamanlarında paylaşım yapmayan Daum'un Fenerbahçe maçlarından sonra yapması bizi oldukça rahatsız ediyor." dediği öğrenildi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christoph Daum Emre Belözoğlu Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

patoz:

Şaka maka Galatasaray Emre Belözoğlu''ndan iyi kurtulmuş haa.

23
7
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Daum gelirse emre kendini kapinin önünde bulacak o yüzden kizmis bebe.

21
7
yanıtYanıtla
ASKER:

Haklısın. Pabuç pahalı. Anladı onu. Şimdi meydan onun. İstediği gibi at koşturuyor. Tabiki gelmesini istemez. İsterse Feberbahçe batsın. Umurunda bile olmaz.

yanıt12
yanıt3
Burhan:

Atin bu Adamlari bunlar bol bol para aliyorlar. Getirin Daum''u ona verilen para HELAL olsun. BEKLIYORUZ

20
3
yanıtYanıtla
gs:

fenerin kurtulma reçetesi emre den kurtulun :))

8
6
yanıtYanıtla
fb:

yaw koskoca fenerbahçe emre ile erol hocaya kaldı vah ki ne vah ne var daum paylaşım yapıyorsa yapsın hatta gelsin takımın başına erol hoca gitsin sanki bayern münih gibi m. city gibi futbol oynuyoruzda rahatsız olalım çoktan gitmei gerekti erol hocanın bakalım mayıs ayı geldiğinde eğer bu kadro şampiyon olamazsa erol hocayı nasıl tutacaksın bakalım hatta senin bile gitmen gerek sayın emre

10
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

EMRE sana güveniyoruz, Daum''un sesini kes, fitne sokup huzur kaçırmaya çalışmasın, Erol hocamızla çalışmak istemezsek kararı veririz , sayın daum istiyor diye hocamızla yolumuzu ayırmayız. şartlar gerektirirse, sezon sonunda yeni hoca ihtiyacı olursa o zaman bakılır. bence Erol hoca biraz daha cesur olursa sorun kalmayacak

3
5
yanıtYanıtla
fenerbahçe:

emreye güvenmeye devam et arkadaşım samatta cisse kemal adamiyi nasıl getirdiler fenerbahçeye bu 3 oyuncu aboubakar etmiyor mostafa muhammed etmiyor arkadaş kadro çok iyi ama hala forvetimiz yok klas yıldız forvetimiz ne biçim bir transfer planı bu forvet lazım iken gittik irfan canı aldık peki buna ne diyeceksin tüm kamuoyu yorumcular golcü gerek dediler herkes ama forvet almadık mesut ve irfanı aldık emreden hiç memnun değilim, ben arkadaşım hatta sayın erol hoca sayın emre gitmeliler

yanıt2
yanıt0
efe can:

ula daum senden daha iyi türk daumu takip ederim yillardir türkiyeyi savunur alman kanalarindan.

7
0
yanıtYanıtla
UA 34:

TÜRLÜ TÜRLÜ HUYU . . . . . . . . . . EMRE BELÖZOĞLU

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title