Haberler

Chp'li Yöneticiler Partililer ile Bayramlaştı

Ramazan Bayramının ikinci gününde, CHP'de Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Perihan Sarı ile Ankara Milletvekili Levent Gök, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan ve Parti Meclisi Üyesi Gül Çiftçi'den...

Ramazan Bayramının ikinci gününde, CHP'de Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Perihan Sarı ile Ankara Milletvekili Levent Gök, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan ve Parti Meclisi Üyesi Gül Çiftçi'den oluşan Genel Merkez heyeti genel merkezde partililerle bayramlaştı Ramazan Bayramının ikinci gününde, CHP Genel Merkez heyeti partililerle genel merkezde bayramlaştı.

CHP'de bayram mesaisi sabahın erken saatlerinde başladı. CHP'de siyasi partiler ile bayramlaşma sabah saat 9.30'da ilk olarak AKP ile gerçekleşti. CHP'de heyetleri Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, PM Üyesi ve Ankara Milletvekili Levent Gök ile PM Üyesi Gül Çiftçi karşıladı. CHP'de bayramlaşma AKP'nin ardından sırasıyla DSP, BBP, SP, DP, İP ve MHP ile devam etti. CHP'de partiler arasındaki bayramlaşmada ana gündem maddesi terör konusu oldu. CHP heyeti genel merkezin 9. katında gerçekleşen bayram ziyaretlerinde heyetlere çay, çikolata ve kolonya ikramında bulundu. CHP'de diğer partileri ziyaret eden heyet ise Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili İhsan Özkes ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan'dan oluştu.

Partiler arası bayramlaşmanın ardından ise CHP Genel Merkez heyeti partililerle bayramlaştı. Genel Merkezin giriş katında gerçekleşen bayramlaşmada, Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran, Perihan Sarı ile Ankara Milletvekili Levent Gök, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan ve Parti Meclisi Üyesi Gül Çiftçi'den oluşan Genel Merkez heyeti partilileri karşıladı. Genel Merkez heyeti partilerle tek tek tokalaşırken, burada da kolonya ve çikolata ikram edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Karadeniz gezisinde bulunması nedeniyle partiler arasındaki bayramlaşmaya katılmadı. Kılıçdaroğlu'nun katılmadığı bayramlaşma yaklaşık yarım saat sürdü.

Öte yandan gün boyu "86 yıldan izler Portreler" sergisi de genel merkezdeki sergi salonunda ziyaretçiler için açık tutuldu. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Perihan Sarı Umut Oran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title