Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: "Biz bu ülkeyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan yöneteceğiz"

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Biz bu ülkeyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan yöneteceğiz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Biz bu ülkeyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan yöneteceğiz." dedi.

Torun, partisinin Artvin İl Başkanlığında gazetecilere, CHP'nin yerel yönetimlerden sorumlu heyeti olarak Artvin'de çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacaklarını, ardından da Ardahan ve Kars'a giderek oradaki parti örgütlerini ve belediyeleri ziyaret edeceklerini söyledi.

Ülkenin zor süreçten geçtiğini belirten Torun, "Bir yandan dünya ve ülkemizi saran Kovid-19 salgını, öbür yandan iktidarın kötü yönetimden dolayı zaten bir ekonomik kriz vardı, şimdi ciddi bir ekonomik burhanın içindeyiz." ifadesini kullandı.

Torun, hiç umutsuz olmayacaklarını dile getirerek, "Umudu biz yeşerteceğiz. Bu karamsar tabloyu, biz yıkacağız. Nerede bir sorun yaşanıyorsa orada bizim çözümlerimiz var. Çiftçinin sorunu mu var? Çözümümüz var. Esnafın sorunu mu var? Çözümümüz var. Sağlık, eğitim çözümümüz var. Bunları Sayın Genel Başkanım her yerde madde madde anlatıyor. Biz çözümlerimizle refahı tabana yayarak bu ülkeyi daha iyi bir noktaya getireceğimize inanıyoruz." diye konuştu.

CHP'li belediyelerin bir yıllık salgın sürecinde iktidarın yapmadıklarını yaptığını söyleyen Torun, şunları kaydetti:

"10 milyon ihtiyaç sahibi kişiye ayni ve nakdi yardım yapıldı. Belediyelerimiz 75 milyondan fazla maske ve dezenfektan ürününü vatandaşa ulaştırdı. Sokağa çıkma yasaklarında 34 milyon 500 bin öğün yemek ücretsiz olarak vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır. Yoksul vatandaşlarımıza her türlü imkanı sağlamıştır. Askıda fatura yaptılar, bakkal hesaplarını kapattılar. Türkiye genelinde 500 bine yakın vatandaşımızın bu şekilde faturasını ödediler. Bu da 44 milyonun üzerinde bir ücrete tekabül ediyor."

Torun, artık vatandaşın her şeyin farkında olduğunu dile getirerek, "Biz bu ülkeyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan yöneteceğiz. Biz toplumun bütün kesimlerini birleştireceğiz. Bu ülkenin alt gelir gruplarının gelirini yukarıya çıkaracağız. Bu ülkede hem sosyal adaleti hem de toplumsal barışı mutlaka sağlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Basın açıklamasına CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Antalya Milletvekili Cavit Arı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP İl Başkanı Ahmet Biber ve bazı partililer katıldı.

Torun, daha sonra Belediye Başkanı Demirhan Elçin'i makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Seyit Torun Artvin Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title