Haberler

Ceyhun Yılmaz'ın 21 Sırrı

Komedyen ve TV programcısı Ceyhun Yılmaz'ın Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri ile buluşmasında keyifli saatler yaşandı.21 sayısına dikkat çeken Yılmaz, "21 yaşımdayken ilk kez para kazanmıştım, tüm şifrelerimi 21 yapmıştım."

Komedyen ve TV programcısı Ceyhun Yılmaz'ın Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri ile buluşmasında keyifli saatler yaşandı. 21 sayısına dikkat çeken Yılmaz, "21 yaşımdayken ilk kez para kazanmıştım, tüm şifrelerimi 21 yapmıştım. Annemle aramda 21 yaş var, 21. yüzyıldayız ve ilk yaptığım radyo programımın adı 21 idi" dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü'nün düzenlediği söyleşide yıldızlı öğrencileri kendisini 'Sandırıcı, iknatör, şiirbaz' olarak ifade eden, Ceyhun Yılmaz'la buluştu. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü İnşaat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte eğlenceli dakikalar yaşandı. Cemal Süreyya'nın 'Biliyorum sana giden yollar kapalıydı, üstelik sende hiçbir zaman sevmedin beni' dizeleriyle salona giriş yapan Ceyhun Yılmaz, öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı. 14 yıldır üniversiteleri gezdiğini, söyleşiler yaptığını belirten Yılmaz anılarını da öğrencilerle paylaştı.

Patenti Yılmaz'a ait olan PACYA (Perde Arkası Canlı Yayın Arası) ile de kısa bir internet yayını gerçekleştirildi. PACYA hakkında yöneltilen sorulara cevap veren Ceyhun Yılmaz projeyi anlatırken, henüz çok yeni bir proje olduğunu PACYA'nın asıl gelecekte ilgi göreceğini belirtti. Öğrencilerden biri tarafından yöneltilen bir soru üzerine hayatında 21 sayısının yerine dikkat çeken Yılmaz, "21 yaşımdayken ilk kez para kazanmıştım, tüm şifrelerimi 21 yapmıştım. Annemle aramda 21 yaş var, 21. yüzyıldayız ve ilk yaptığım radyo programımın adı 21 idi" dedi.

Hayat Bilgisi dizisindeki 'Ruhi' karakterinden bahseden Yılmaz, iki bölümlüğüne konuk olarak diziye girdiğini ama daha sonra devamının geldiğini söyledi. Ancak daha sonra dizinin tekrar tekrar yayınlanmasının kendisini de rahatsız ettiğini esprili bir dille ifade etti. Birçok okuyucusunun, tüm şiirlerini birebir tecrübe ederek yazdığına inandığını belirten Yılmaz, bunun mümkün olamayacağını, hayal dünyasının çok geniş olduğunu belirtti. Ceyhun Yılmaz'ın "Eğer bir gün şair olarak anılırsam, deneyimlerimin dışına çıktığım için olacaktır" sözleri salonda büyük ilgi uyandırdı.

Bir soru üzerine 'Çakallarla Dans 2' filminde canlandırdığı karakter hakkında konuşurken bir arkadaşından ilham aldığını belirten Ceyhun Yılmaz, eğlenceli anlatımıyla ve arkadaşıyla yaşadığı anılarıyla salonu kahkahaya boğdu. Söyleşi sırasında kendisine yöneltilen kitapları imzalayan Yılmaz, vatandaşlarla fotoğraflar çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ara ara anlattığı kısa hikayeler ve okuduğu şiirlerle dikkatleri üzerine toplayan Ceyhun Yılmaz kapanışı 'Fırıncı Futbolcular' hikayesiyle yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Ceyhun Yılmaz Cemal Süreyya Davutpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title