Haberler

Çeşme, İzmirspor ile Liderlik İçin Mücadele Edecek

Çeşme Belediyespor, Süper Amatör Lig Beyaz Grup'un 9. haftasında aynı puana sahip olduğu ve averajla ikinci sırada yer aldığı İzmirspor ile İzmir'in Çeşme ilçesinde kendi sahasında liderlik mücadelesi verecek.

25 Kasım Cumartesi günü, saat 13.00'te, Çeşme sahasında oynanacak karşılaşma öncesinde açıklama yapan Çeşme Belediyespor Başkanı Şerif Gün, taraftarlara çağrıda bulunarak, "Taraftarımıza futbol keyfi yaşatacağımız bu önemli karşılaşmada, taraftarımızdan, küfürsüz, fair play çerçevesinde, Çeşme'ye yakışır, coşkulu bir destek bekliyoruz" dedi.

"İki kulübün de başkanı Çeşmeli"

Çeşme Belediyespor'un da, İzmirspor'un da ligde iddialı takımlardan olduğunun altını çizen Şerif Gün, "Elbette kazanmak için sahaya çıkacağız. Beni sevindiren yönü, iki kulübün de başkanı Çeşmeli. İzmirspor'un Başkanı Mustafa Gürkan, benim çocukluk arkadaşım. İzmirspor'u en iyi şekilde misafir etmek istiyoruz. İzmirspor seyircisi için de tribünlerimiz müsait. Elbette emniyetimiz gerekli tedbirleri alacak. İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan ile birlikte her iki tribüne giderek 'hoşgeldiniz' diyeceğiz, başarılar dileyeceğiz. Her iki taraftar da kendi takımını destekleyecek. Taraftarlarımızdan isteğimiz, rakibe, hakeme küfür hariç, fair play çerçevesinde diledikleri gibi takımlarını desteklesinler. Her iki takım da kazanmak için mücadele edecek. Dileğimiz, güzel bir futbol olsun. Sonuç ne olursa olsun, her iki takım da, taraftarları da, futbol keyfini yaşayarak sahadan ayrılsınlar. Bizim kavgayla, küfürle işimiz yok. Sportmence futbol oynamalıyız. Alt yapıdan başlayarak bütün sporcularımıza bunu aşılamaya çalışıyoruz. Kazanmak için sahada sonuna kadar mücadele edeceğiz. O ayrı. Oyun kurallarına uyarak, centilmence bir karşılaşma olmasını arzu ediyoruz. Elbette doğal olarak, maç sonunda gülen taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

"Tribünümüzü şenlik yerine çevirerek takımımızı desteklemeliyiz"

Çeşme'yi seven herkesi maçlara davet eden Gün, "Takımımızı, en güzel şekilde, şarkılarla, marşlarla desteklesinler. Kesinlikle oyun içinde küfrü ve hakeme küfrü sevmiyorum. Ne futbolcuya, ne de hakeme kötü söz söylemeye hakkımız var. Avrupa maçlarında da görüyoruz; her iki takımın taraftarları yan yana oturabiliyor, marşlarla, tezahüratla takımlarını destekliyorlar. Çeşme de Türkiye'nin en batısında. Çeşmemize yakışır şekilde takımımızı desteklemeliyiz. Bandolarla, davullarla, tribünümüzü şenlik yerine çevirerek takımımızı desteklemeliyiz. Futbolun keyfini en güzel şekilde, hep beraber yaşamalıyız" diyerek taraftara mesaj verdi.

"3. Lig, Çeşme için ideal"

Çeşme Belediyespor'un iyi bir takım olduğunu, bu önemli karşılaşmaya da hazır olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Gün, şöyle konuştu: "Yeni oyuncularımızın katılmasıyla bir uyum süreci yaşadık. Sezon başından beri maç sonucu olarak iyi gidiyoruz, ama futbol olarak çok daha iyi oynayacaklarına inanıyorum. Bir, iki maç dışında, bana göre vasat futbol oynadık ama o bir iki maçta da, profesyonel lig seviyesinde oynadık. Tribünde keyifle maç izledim. Hep söylediğim gibi, ben temaşacıyım. Sonuçtan çok futbolun güzel oynanmasından yanayım. Bazı maçlarda da galibiyet aldık, ama futbol keyif vermedi. Futbolcularımız için yapılması gereken her şeyi yapıyoruz. İdmanlarımız da düzenli olarak yapılıyor. Yalnız ilk 11'in aşağı yukarı belirlenmesi, diğer futbolcularımızda motivasyon eksikliğine neden olabilir. Bunu aşmaya çalışıyoruz. Teknik direktörümüzle de konuştum. As futbolcu diye bir şey tanımıyorum. Koşmayan, çalışmayan futbolcumuzu kadroda görmek istemiyorum. Hocamız da gereğini yapacağını söyledi. Çeşme, BAL'ı da 3. Lig'i de hak ediyor. 3. Lig, Çeşme için ideal. Herkesin de buna inanması gerekir. Bu hedefimiz için alt yapının sağlam temeller üzerine oturması gerekiyor. Alt yapıya bu nedenle çok önem veriyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa İlker Gürkan İzmirspor Çeşmeli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title