Haberler

Cenk Tosun Formaya Yaklaştı

Türk asıllı futbolcu Cenk Tosun, Eintracht Frankfurt'un ikinci takımında oynadığı futbol ve attığı golle takımının Groosasbah karşısında 5-0'lık farklı bir skor almasını sağladı.

Türk asıllı futbolcu Cenk Tosun, Eintracht Frankfurt'un ikinci takımında oynadığı futbol ve attığı golle takımının Groosasbah karşısında 5-0'lık farklı bir skor almasını sağladı. Karşılaşmayı izleyen teknik direktör Michael Skibbe'nin gözlemcisi eski milli futbolcu Bernd Hölzenbein, "Cenk iyi yolda, ilerki haftalarda şans alabilir" dedi.

Alman futbolunun gelecekteki en büyük yıldızları arasında gösterilen Cenk Tosun, Bundesliga'da forma giymeye hazırlanıyor. 19 yaşındaki Cenk Tosun, Eintracht Frankfurt ikinci takımında oynadığı futbol ve attığı golle takımının Groosasbah karşısında 5-0'lık farklı bir skorla galip gelmesini sağladı. Karşılaşmayı izleyen Michael Skibbe'nin gözlemcisi eski milli futbolcu Bernd Hölzenbein, "Cenk iyi yolda, ilerki haftalarda şans alabilir" dedi.

Maçta üstün performans gösteren Cenk Tosun ilk iki golü hazırlayıp golleri atan takım arkadaşlarına "adeta al da at" dedi. Frankfurt'un üçüncü golünü ise kendisine ceza sahası içinde yapılan faulden kazandığı penaltı atışını Cenk Tosun şık bir vuruşla kaleciyi ters köşeye göndererek kaydetti. Frankfurt'un diğer gollerini ise Alvarez(2), Krause ve Wolferts attı.

Almanya U-20 Genç Milli takımda forvet olarak görev yapan Cenk Tosun, Alman futbolunun en büyük golcüleri arasına girmeye hazırlanıyor. Beş yaşından yaşından beri Eintracht Frankfurt'ta oynayan Cenk Tosun, 14 yıllık kulüp geçmişi ile, profesyonel kadroda en eski Frankfurtlu. U20 Milli Takımı'nda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Cenk Tosun, Eintracht Frankfurt'un A takımında çıktığı antrenmanlarda göz dolduruyor.

SKİBBE "ŞAN ALACAK" DEDİ

Frankfurt'un Teknik Direktörü Michael Skibbe, "Cenk'i izletiyorum. Antrenmanlarda iyi çalışıyor, böyle giderse kadroda şans alır" derken Almanya A milli Teknik Direktörü Joachim Löw'ün de listesinde olduğu Cenk ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

İSA DEVEÇEKEN - FRANKFURT / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title