Haberler

Cem Yılmaz Yeni Aşkı Defne Samyeli'ye 10 Milyon TL Değerinde Ev Satın Aldı

Güncelleme:

Cem Yılmaz, Çeşme'de sahneye çıkmaya hazırlanan sevgilisi Defne Samyeli için 10 milyon TL değerinde ev satın aldı.

Cem Yılmaz'ın, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Defne Samyeli için ev aldığı iddia edildi. Komedyenin yeni aşk yuvası için 10 milyon TL ödediği öğrenildi.

DEFNE'YE JESTLER BİTMİYOR

Cem Yılmaz'ın, yaklaşık iki aydır birlikte olduğu sevgilisi Defne Samyeli'ye jestleri bitmiyor. Milliyet Cadde'den Umut Ünver'in haberine göre; Komedyen, ilk olarak oyuncunun kızı Deren Talu'yu sinema projesinde oynatma sözü verdi. Yılmaz daha sonra, çiçeği burnundaki aşkı Samyeli'yle, 9 milyon TL'ye satın aldığı Samatya isimli teknesiyle mavi tura çıktı.

Cem Yılmaz Yeni Aşkı Defne Samyeli'ye 10 Milyon TL Değerinde Ev Satın Aldı

10 MİLYON TL'LİK EV

Komedyenin şimdi ise, Alaçatı Grande Beach'te sahne alacak sevgilisi için İzmir Hacımemiş'ten ev aldığı konuşuluyor. Yılmaz'ın sevgilisinin çalıştığı günlerde, kalması için aldığı eve ise 10 milyon TL ödediği öğrenildi. Çift mavi turu bitirdikten sonra, yaz aylarını yeni aşk yuvalarında gözlerden uzak yaşayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Cem Yılmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (41)

Harcanan paradan cok:

Bu kadinin neyine ilgi duymus ben onu anlamadim.100 gömlüm olsa 100 seyim olsa birini vermem.cirkin itici yasli....iyyykkk.

5
15
yanıtYanıtla
YBS:

BİZ AY SONUNU GETİREMİYORUZ ADAM 10 MİLYONA EV 9 MİLYONA YAT ALIYOR HELAL OLSUN

12
5
yanıtYanıtla
Handan:

Akciğer kanseri cem yılmaz hayranı arkadaşıma cem yılmaz gösterisinde bilet aldık cem yılmaz bildirdik. Cem onunla babbasa yemek yedi. Ve arkadaşıma hatırı sayılır bir para yardımı yaptı.baska sanatçılar olsa 50 tane tv haber verirdi. Hic kimsenin haberi olmadı. Cem yılmaz iyi bir adam.

14
2
yanıtYanıtla
ALMANYALI:

Doğruysa ALLAH hayrını kabul etsin.

yanıt1
yanıt0
zebani:

Dünya malı dünyada kalır, yarın Allah'' a nasıl hesap verecekler onu düşünsünler!

12
4
yanıtYanıtla
sorgulayan:

adam hırsızlıkmı yaptı millet izliyo oda kazanıyo. izlemesinler zorlamı. neyin hesabını verecek sanki milletin parasıyla alıyo

yanıt2
yanıt1
ÜMRANİYELİ ARSLANOĞLU:

Eskiden kızlar beyaz ATLI prenslerini beklerlerdi şimdiler beyaz YATLI bekliyorlar. . . Batsın bu dünya. . .

12
2
yanıtYanıtla
ISRAILLI:

o paraya 100 tane toki gibi ev yapilip fakir fukara oturur be

5
9
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

tapu adamın üzerine yahu kime almış evi yarın karıyı şutlar evmi verecek ona güldürmeyin beni

10
1
yanıtYanıtla
HUKUKÇU:

HERŞEYİN BEDELİ VAR AMA DEFNE ETMEZ OKADAR

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title