Haberler

Cem Yılmaz'ın Oy Kullandığı Sandıkta Kahkahalar Havada Uçuştu

Güncelleme:

Oy kullanmak için Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'na gelen komedyen Cem Yılmaz, esprileriyle sandık başındaki herkesi güldürdü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sabah yakın arkadaşı Ozan Güven'le birlikte Beşiktaş Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Yılmaz, esprilerine sandık başında da devam etti.

"ŞOVMEN DEĞİL KOMEDYEN"

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Siz kabine geçin ben geliyorum" diyen Yılmaz, anons çekerken kendisini "Şovmen" diye tanıtan basın mensubuna da tepki göstererek, "Şovmen dediniz, komedyen olacak. Onu yayında toplarlar" dedi. Her seçimde aynı okulda oy kullanan yaşlı vatandaşı gören Cem Yılmaz "Git gide gençleşiyorsunuz" deyince ise kahkahalar havada uçuştu.

Cem Yılmaz'ın Oy Kullandığı Sandıkta Kahkahalar Havada Uçuştu

"GİT GİDE GENÇLEŞİYORSUNUZ"

Oy kullanmak için sıra bekleyen Yılmaz, bu sırada her seçimde aynı okulda oy kullanan yaşlı vatandaşı gören Cem Yılmaz, bir süre adamla sohbet etti. Yılmaz yaşlı adama, "Gitgide gençleşiyorsunuz" diye takıldı.

Cem Yılmaz'ın Oy Kullandığı Sandıkta Kahkahalar Havada Uçuştu

Cem Yılmaz'ın Oy Kullandığı Sandıkta Kahkahalar Havada Uçuştu

Cem Yılmaz'ın Oy Kullandığı Sandıkta Kahkahalar Havada Uçuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Beşiktaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

ğğ:

ne cıvık işler adam gibi oyunuzu kullanın gidin yeter ya. . .

5
13
yanıtYanıtla
tuncay kilinc:

ne olacak sanki cokmu önemli atigi beli chp dir kesin

3
9
yanıtYanıtla
Vater:

ölsede hevla yesek.

1
8
yanıtYanıtla
O BİR MELEK:

parti kur oy verelim Cem Yılmaz

5
3
yanıtYanıtla
Gulduren:

Taniyip hayrani olanlar agzindan cikan her kelimeye guluyor. Komik olmazsa bile. Tanimayanlar gulmuyor cunku komik soylemler degil. Baskasi bunlari soylerse kimsenin umrunda olmaz siradan seyler. Biz bile bazen fazlasini yaparir. Bu gulmeler asilsiz, bir nevi cem icin motivasyon. Bizi guldurebildin, isini her ortamda iyi yapiyorsun mesaji. Sahte gulucukler.

6
2
yanıtYanıtla
Cem Yılmaz:

Kıskanma kıro

yanıt3
yanıt4
Zem yildik artik:

Gulmekten yorum yazamadim

4
3
yanıtYanıtla
ZEM YİLDİK ARTİK ''A:

''Basit insanlar , basit şeylere gülermiş '' Yazma . Çok mu lazım .

yanıt20
yanıt6
VS:

Adamın pozitif enerjisi var ve bu insanlara yansıyor. Abartmayın, pozitif alamayan kendinde arasın sorunu :)

2
3
yanıtYanıtla
Olcay Baykal:

Zevzek bir şaklaban

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title