Haberler

SPOR Büyükşehir güreşçileri Kırkpınar'a Elmalı'da hazırlanıyor

Güncelleme:

Büyükşehir güreşçileri Kırkpınar'a Elmalı'da hazırlanıyorVIDEO YOKANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü Yağlı Güreş Takımı, Edirne'de düzenlenecek 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Türk'ün ilk er meydanı Elmalı'da hazırlanıyor.

Büyükşehir güreşçileri Kırkpınar'a Elmalı'da hazırlanıyor

VIDEO YOK

ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü Yağlı Güreş Takımı, Edirne'de düzenlenecek 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne Türk'ün ilk er meydanı Elmalı'da hazırlanıyor.

9-10-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Elmalı'da kamp yapan Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü Yağlı Güreş Takımı, çalışmalarını antrenör Ufuk Atalan eşliğinde sürdürüyor. Yuva Mahallesi çayır alanı ve Avlan Gölü Tabiat Parkı dağ tırmanış parkurlarında yoğunlaşan çalışmalarda güreşçiler zorlu doğa koşullarında tırmanış, tepe koşusu depar ve kondisyon çalışmaları yapıyor.

30 GÜREŞÇİ KAMPA GİRDİ

Kırkpınar güreşlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını ve Antalya'yı en iyi sonuçları alarak temsil edeceklerini dile getiren Antrenör Ufuk Atalan, Kırkpınar Güreşleri yağlı güreş camiası için en önemli organizasyonlardan bir tanesi. Tüm güreş severlerin yakından takip ettiği bu organizasyonda Antalyamızı en iyi şekilde temsil etmek, iyi dereceler almak için var gücümüzle çalışıyoruz. Elmalı'da 30 güreşçimizle yoğun bir antrenman programı uyguluyoruz. Bir ay sürecek kampımızın ilk iki haftalık kısmını tamamladık. Elmalı, kamp için son derece uygun hava koşullarına ve doğal antrenman sahalarına sahip. En iyi şekilde hazırlanarak güreşçilerimizi Kırkpınar'a hazır hale getireceğiz. Altın Kemer'i ve madalyaları alarak Antalya'ya dönmek en büyük arzumuz diye konuştu.

BAŞKAN BÖCEK'E TEŞEKKÜR

ASAT güreşçisi Kırkpınar Başpehlivanı Osman Aynur, Kırkpınar'a çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, Tarihi Kırkpınar Güreşleri için Elmalı'nın güzel havası ve doğasında güzel ve zorlu bir kamp geçiriyoruz. İnşallah Kırkpınar'dan madalyaları toplayarak dönmek istiyoruz. Bize bu süreçte desteğini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Pandemi döneminde bizlere sahip çıktı. Bizlere Antalya'nın güreş antrenmanı yapılabilecek en güzel ve en büyük spor salonunu tahsis etti. Bizler de Başkanımızı mahcup etmemek, ona güzel bir hediye sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız dedi.

HEDEF KÜRSÜ

ASAT güreşçisi başpehlivan Turan Balaban, çok güzel bir kamp dönemi geçirmekte olduklarını ifade ederek, tepe koşuları, kondisyon, tırmanış ve yağlı güreşler yaparak, yoğun bir antrenman programı ile Kırkpınar'a hazırlandıklarını belirtti. Başpehlivan Mustafa Batu da hedefinin Edirne'de kürsüye çıkmak olduğunu kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalya Edirne Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title