Haberler

    1907 Fenerbahçe Espor kulübü Burst League x 2K IES Ligi şampiyonu oldu

    Güncelleme:

    Yazılım şirketi 2K'in düzenlediği NBA 2K22 PS5 PROAM turnuvası, Burst League x 2K IES Ligi'nin şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor oldu.

    Burst League x 2K IES Ligi şampiyonu, büyük final mücadelesinde rakibi Dux Gaming'i 2-0 mağlup eden 1907 Fenerbahçe Espor olmayı başardı. Fenerbahçe bu şampiyonluk ile NBA2k başarılarına başarı katarken yeni sezonunda ilk şampiyonluğunu kazanmış oldu. Bo3 serisinde oynanan maçın bitmesi ile Fenerbahçe şampiyonluğunu işte böyle kutladı!

    BURST LEAGUE X 2K IES LİGİ ŞAMPİYONU 1907 FENERBAHÇE ESPOR

    1907 Fenerbahçe Espor, playoff'larda ilk maçını PB86 OrKS takımına karşı aldığı 2-0'lık galibiyet sonucu playoff'larda ikinci tura çıkmıştı. İkinci turda karşılaştığı GameWard'u 2-0'lık skor ile deviren 1907 Fenerbahçe Espor, yarı finallere çıkmaya hak kazanmıştı. Yarı finallerde ise namağlup gelen LDLC OL'u da devirerek finallere adını yazdırmıştı.

    Finallerde Team Dux Gaming ile karşılaşan 1907 Fenerbahçe Espor, İspanyol takım Team Dux Gaming'i 2-0 mağlup ederek NBA 2K22'deki ilk şampiyonluğunu Burst League x 2K IES Ligi'nde elde etmiş oldu.

    Burst League x 2K IES Ligi şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor

    Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

    "YENİ SEZON AMA SONUÇ AYNI"

    19 Yaşındaki yıldız 1907 Fenerbahçe Espor oyuncusu Kadir "Kado" Pektaş, maçın ardından "Yeni sezon, yeni oyun ama sonuç aynı" ifadelerini kullanarak şampiyonluğu kutladı.

    Burst League x 2K IES Ligi şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Fenerbahçe Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title