Haberler

Bursaspor Göztepe'ye Karşı Evinde Üstün

Süper Lig'de yarın sahasında Göztepe'yi ağırlayacak olan Bursaspor, İzmir ekibine karşı evindeki üstünlüğü ile dikkat çekiyor.

Süper Lig'de yarın sahasında Göztepe'yi ağırlayacak olan Bursaspor, İzmir ekibine karşı evindeki üstünlüğü ile dikkat çekiyor.

Süper Lig'in 12'nci haftasında Bursaspor, yarın sahasında Göztepe'yi ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak bu zorlu randevuda Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Ali Şansalan. Mete Kalkavan'ın yönettiği maçlarda Bursaspor, 15 mücadelede 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken; Göztepe ise 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Her iki takımın da 17'şer puanı bulunuyor.

LİGDE 33'ÜNCÜ KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Bu mücadele ile birlikte Bursaspor ile Göztepe, Süper Lig tarihinde 33'üncü kez karşı karşıya gelecek. Bu maçların 14'ünü yeşil beyazlı ekip kazanırken, İzmir temsilcisinin ise 11 galibiyeti bulunuyor. 7 randevuda ise taraflar eşitliği bozamadı. İki ekip ligde en son Mart 2003'te karşı karşıya gelirken, sahadan galip ayrılan taraf 1-0'lık skorla Bursaspor oldu. Bursaspor, son 4 lig mücadelesinde yenilgi yüzü görmezken, Göztepe ise son iki maçından mağlubiyetle ayrıldı.

BURSASPOR EVİNDE ÜSTÜN

Yeşil beyazlı ekibin iç sahada ise Göztepe'ye karşı üstünlüğü bulunuyor. 16 kez İzmir temsilcisini sahasında konuk eden Bursaspor, bu maçların yalnızca 2'sini kaybetti. Geride kalan maçların 10'unu kazanan yeşil beyazlılar, diğer 4 randevu da rakibiyle puanları paylaştı. Göztepe ise, Bursaspor deplasmanında çıktığı 16 maçın 10'unda gol dahi atamazken, son 7 randevunun sadece birinde rakip ağları havalandırdı. Aynı zamanda yeşil beyazlı ekip, bu sezon ligde sahasında çıktığı 5 maçın 4'ünü de kazanmasını bildi.

GÖZLER YILDIZLARDA

Yarınki mücadele aynı zamanda her iki takımın yıldızlarını da karşı karşıya getirecek. Bursaspor'un Milli eldiveni Harun Tekin, 35 kurtarış yaparken; Göztepe'nin file bekçisi Beto ise 33 kurtarış yaptı. Böylelikle her iki kaleci de, bu sezon en fazla kurtarış yapan 5 kaleciden 2'si konumunda yer alıyor. Aynı zamanda gözler de golcülerde olacak. Bursaspor'da Dzon Delarge ve Pablo Martin Batalla, 4'er golle dikkat çekerken; İzmir temsilcisinde ise Adis Jahovic attığı 11 golle öne çıkıyor.

Bursaspor'un Göztepe karşısındaki muhtemel 11'i ise şu şekilde:

Harun, Ertuğrul, Ekong, Aziz, Barış, Badu, Jorquera, Batalla, Aziz, Jires, Stancu

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mete Kalkavan Erdem Bayık Bursaspor İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title