Haberler

Burdur, Müftüsünü Uğurladı

Güncelleme:

Burdur İl Müftülüğü Hizmet Binası önünde Müftü Osman Artan için saat 13.00'de düzenlenen uğurlama merasiminde duygusal anlar yaşandı.

Son İl Müftüleri Kararnamesi ile Antalya İl Müftülüğüne atanan Burdur Müftüsü Osman Artan 18.03.2014 tarihinde daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleşen uğurlama töreniyle Antalya'ya yolcu edildi.

Burdur İl Müftülüğü Hizmet Binası önünde Müftü Osman Artan için saat 13.00'de düzenlenen uğurlama merasiminde duygusal anlar yaşandı. Burdurlulara ve çalışma arkadaşlarına veda eden Müftü Osman Artan, "Ayrılık vakti geldi çattı. 26 Ekim 2009 tarihinde başladığım Burdur İl Müftülüğü görevinden tayinimin Antalya'ya çıkması münasebetiyle ayrılıyorum. Burdur'a ve Burdurlulara hizmet etmekten son derece mutluluk ve onur duydum. Bu dünyada ayrılıklar vardır.

Görev yaptığım süre zarfında en iyi şekilde Burdur'a hizmet etmeye çalıştım. Eğer başarılı çalışmalar yapıldıysa bu birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımın katkılarıyla olmuştur. 4,5 sene gibi bir zaman içerisinde görevli arkadaşlarımızla, ilçe müftüsü arkadaşlarımızla, Burdur'umuzun değerli yöneticileriyle, esnafıyla, oda başkanlarımızla, dernek başkanlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla çok güzel bir çalışma ortamı içerisinde bulunduk. Bu güzel çalışma ortamı içerisinde zaman hızla akıp geçti. Bizde hasbel kader Burdur'dan ayrılmış olacağız ama gönlümüz sizinle olacak inşallah ve şunu bilmenizi istirham ediyorum ki Antalya'da kapımızın ve gönlümüzün sizlere açık olduğunu ifade ediyorum. Buraya kadar gelip de bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Burdur'dan güzel anı ve dostluklarla ayrılıyorum. Varsa haklarımı helal ediyorum, haklarınızı helal etmenizi de talep ediyorum. Allaha ısmarladık diyorum. Saygılarımla" şeklinde kısa bir konuşma yaptı.

Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek kucaklaşarak vedalaşan Müftü Osman Artan daha sonra uzun bir konvoy eşliğinde İnsuyu Köyüne kadar yolcu edildi.

26.10.2009 tarihinde Burdur İl Müftüsü olarak göreve başlayan Osman Artan 05.03.2014 İl Müftüleri Kararnamesi ile Antalya İl Müftülüğüne tayin oldu. Bu zaman içersinde Burdur'a önemli hizmetleri dokundu. İnsanların içinde görev yapmayı tercih etti. Özellikle Kur'an Kurslarına büyük önem verdi. Yıllardır atıl vaziyette duran Askeriye Bölge Yatılı Kur'an Kursunu yeniden ayağa kaldırdı. Yapılan önemli hizmetlerle bir zamanlar öğrenci bulamayan Kur'an Kursunda şu an hafızlık yapan öğrenci sayısı 63'e ulaştı. Daire amirleri ve vatandaşlarla kurduğu sıcak ilişkiler sayesinde herkesin takdirini topladı.

Hocamıza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Artan Antalya Burdur Müftü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title