Haberler

Burak Yılmaz'la anlaşan Lille, G.Saray'ın kadro dışı bıraktığı Mustafa Kapı'yı da transfer etmek istiyor

Güncelleme:

Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, Türk oyunculara yatırım yapmaya devam ediyor. Burak Yılmaz'la anlaşma sağlayan Fransız ekibi, Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı 17 yaşındaki Mustafa Kapı'yı da kadrosuna katmak istiyor.

Fransız kulübü Lille, Burak Yılmaz ile birlikte Galatasaray'dan ayrılacak olan Mustafa Kapı'yı da kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille Burak Yılmaz'dan sonra Galatasaray ile sözleşme uzatmayan 17 yaşındaki Mustafa Kapı ile görüşüyor. İki oyuncunun da aynı menajerlik şirketinde çalışması transfer iddialarını güçlendiriyor.

LILLE'İN NİYETİ OLDUKÇA CİDDİ

İngiltere'nin önemli gazetelerinden Guardian'ın haberine göre Burak Yılmaz'la 2022 yılına kadar anlaşma sağlayan Lille, Galatasaray'dan Mustafa Kapı'yla da görüşme gerçekleştiriyor. Habere göre Fransız kulübü Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak'tan sonra Mustafa Kapı transferinde de oldukça ciddi.

Sarı-kırmızılı kulüp şubat ayında yaptığı bu açıklama ile, "Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde yetişmesine emek verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

GALATASARAY TARİHİNE GEÇTİ

Geçen sezonun 17. haftasında Demir Grup Sivasspor ile yapılan maçın uzatma bölümünde oyuna dahil edilen Mustafa, yaş olarak 16 yıl 4 ay 15 günle Galatasaray tarihinin Süper Lig'de forma giyen en genç futbolcu olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Burak Yılmaz Galatasaray Zeki Çelik Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

Erhan:

17 yaşındaki çocuğu kadro dışı bırakmak hangi zihniyete sıgar , bu adamı takıma kazandırmanın yollarına bakacakken gidip kadro dışı bırakıyorlar hey allahım

6
5
yanıtYanıtla
ahmet:

toptan anlamadığın belli adam başka takıma gitmek için imza atmıyor ben gidecem gs para kazandırmayacam diyor kadro dışı bırakmasanda su anda boşta istediğini yapar asıl mesele bunu kandıran kişiller.

yanıt0
yanıt0
Mert Ören:

Lille Mustafa yı oynatmayacak ki üçüncü lige kiralık postalayacak. Abartmayın orada da futbolu bitirir.

4
0
yanıtYanıtla
Leo:

Genç yetenekleri kaybetmek üzücü bir durum fakat üzerine biraz önem verilen gençlerin de şimdiden yıldız havalarına girmesi hiç hoş değil. Cem sultan da erkenden havaya girmişti Fb de oynarım yurt dışında oynarım diyordu hem kendisi hem Türk Futbolu kaybetti. Hamdım piştim yandım demeden bu havalara girmemek lazım.

3
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZTECI:

Böyle gencecik fidanlari yolla EMEKLILIK DUVARINA YASLANANLARI TOPLA. . . Sonra Sor TÜRK FUTBOLU NEDEN KALKINMIYOR ??

3
0
yanıtYanıtla
Overlokçu Ayağınıza Geldi:

Örnek :Falcao

yanıt0
yanıt0
LEVENT ŞENOL:

İNŞALLAH BU ÇOÇUKLAR TÜRKİYENİN ÇOÇUKLARI BU ÇOÇUKLAR BU TOPRAKLARIN ÇOÇUKLARI BU TOPRAKLARDA DAHA NİÇE ÇOÇUKLARIMIZ VAR BENİM OĞLUMDA FUTBOL OYNUYOR FAKAT ELİNDEN TUTAN YOK DAHA 15 YAŞINDA ÇOÇUK 8YAŞINDANBERİ FAKAT ORTA SAHAYA ATIYORLAR SAG KANADA ATIYORLAR ÇOKLU ORTAM GÖSTERMEK İSTİYORLAR FAKAT GÖREV ALANI OYUN KURUCU VE SAG BEK T. C KULUPLERİNE YAZIYORUM BEKLENTİNİZ VARSA TEL. . . 5379529137 ŞUANDA GÜNDE 1, 5 SAAT SABAH 1, 5 SAAT AKŞAM AFTA İÇİNDE ABİLERİNLE 2 GÜN MAÇ YAPIYORLAR İLGİLİ BÜYÜKLERİME

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title